BIMMERPOST

Hey alle sammen ,

I dag tog jeg min M240i på Nurburgring Nordschleife! Tænkte jeg ville dele lidt feedback om bilen angående dæk, affjedringen rykkede nær sine grænser.

Dækindstillinger: Kolde: For 2,6 bar 90° & bag 2,6 bar 90°

Varme dæk (efter omgang) foran 3,1 bar 142° & R 3,0 bar 122°

Dæk: PS4S* (OEM)

Affjedring: M Adaptive

Bremser: Fuldt på lager

Bilindstilling: Sport + & DSC helt slukket

Lufttemperatur: 65°F

Så lad os starte med dæk og tryk.

PS4S dæk er fænomenale, hvis nogen fortæller dig på anden vis, at de er helt forkerte, og de fleste kører ikke engang på grænsen af ​​dette dæk. Det er et hurtigt dæk, men trykket skal være korrekt for bilens vægt og det er med ethvert dæk. I morgen starter jeg med 2,1 bar F & 2,2 bar R. Dækkene blev “fedtede” mod slutningen af ​​omgangen, så det burde være godt at reducere trykket. Dette var en testomgang for at se, hvordan bilen opfører sig.

Affjedring: Meget overraskende. Bilen ville ikke rulle. Jeg tog kantstenen ud af rævehullet, wipperman, og lavede et lille hop ved Pflanzgarten, og bilen blev plantet. Mile foran fabriksophænget på min tidligere F30 340xi med eibach-fjedre.

Bremser: *MEGET OVERRASKENDE* alle ovre i G80-foraene græder over bagbremserne, og temmelig respektfuldt fungerer de ekstremt godt. Jeg må indrømme, at jeg selv var lidt nervøs. Min tidligere bil havde jeg M Performance bremser med Endless ME20 Pads & Stainless Lines. Jeg havde en 30 minutters snak med George fra Apex Nürburg, og det *KUN* de har ændret er bremseklodserne. De venter TüV på rustfri linjer. Vi var begge enige om, at disse biler skal køres med DSC Fuldt slukket, ellers vil du spise gennem puder. Nok sagt.

Overordnede tanker: Jeg elsker denne bil, den er meget mere selvsikker end min 340, og den er så sjov at køre på Nordschleife. I morgen vil jeg justere trykket og rapportere tilbage til dette forum. Nyd nu nogle billeder

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.