Citere:Oprindeligt indsendt af Machines WithSouls
Se indlæg

Det er en fin bil, og tilføjelserne ser godt ud, men jeg synes altid, at jeg spørger “hvorfor?”

For hvad hele sættet koster, har du en M240, der er dyrere end en M2, men ikke så dygtig.

Alligevel ser forretningen ud.


Jeg forstår din pointe, men det fungerer sådan her:

Fuldt udstyret M240i, som vil vende hovedet med sin stil, eller for samme pris kunne du have en M2 med et almindeligt udseende, der måske flyver under radaren. Eller forny M2’en fuldt ud, så den skiller sig ud, så er du til basemodel M3-territorium. Sådan fortsætter det op ad modelrækken.

Det er heller ikke alle mennesker, der ønsker de kørefaktorer, der følger med en fuld M-bil – hvis det er et dagligt pendlerkøretøj, der sidder i trafikken i flere timer om dagen, er m240i måske bedre? Måske vil de ikke have stivheden eller lydstyrken?

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.