I årenes løb har Den Hellige Stol optrådt offentligt med billedere for at tage imod pavemobiler. Sidste år Pave Frans mødtes med Fisker Inc. CEO Henrik Fisker for at se designet til et helt elektrisk paveligt køretøj. Fisker sagde, at det vil skjule sin helelektriske Ocean SUV til brug af paven, hvilket giver en tilbagetrækkelig glaskuppel og bæredygtige interiørmaterialer, såsom tæpperne.

Pave Frans mødte også sidste år Stellantis CEO Carlos Tavares, bestyrelsesformand John Elkann og Fiat brand CEO Olivier Francois efter fusionen af ​​Fiat Chrysler Automobiles og PSA Group. Bilproducenten sagde dets topledere “præsenterede formålet og værdierne for Stellantis, dets engagement i bæredygtig mobilitet og den nye Fiat 500,” som er samlet i Torino, Italien.

I 2012, pave Benedikt modtog et par elbiler fra tidligere Renault-Nissan CEO Carlos Ghosn.

Philip Nussel fra Automotive News og Reuters bidrog til denne rapport.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.