BIMMERPOST

Hej folkens,

Først og fremmest er jeg så glad. Efter to F82 fik jeg min G82 i går. Jeg bestilte i december og det var planlagt til maj/juni levering. På grund af forsyningskædeproblemer med ledningsnet fra Ukraine blev leveringen udskudt til slutningen af ​​juni. Det sker, den blev bygget uge 22, kom til min forhandler ugen efter og her er den. Jeg planlagde at hente den hos BMW Welt, men den første mulige dato ville have været slutningen af ​​juli.

Min sidste F82 var også i Grigio Telesto Pearl, og jeg elskede den farve. Det er som Dravit uden de gyldne gnistre. Og Pearl er lidt blødere end metallisk.

Bilen har mange muligheder, da jeg synes den er den sidste af slagsen og den vil jeg gerne beholde.

Derudover får den en keramisk belægning, 8 mm afstandsstykker og KW HAS eller V4. Jeg er ikke sikker endnu.

Sammenlignet med F82 er denne bil en stærkere bygget, mere voksen, lækker elektronik. Det er vokset i alle perspektiver. Jeg elsker det!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.