Group 1 Automotive Inc. har gennemført salget af sine brasilianske aktiviteter.

Den Houston-baserede forhandlergruppe sagde tirsdag at dets datterselskab GPI SA LLC lukkede aktiekøbsaftalen med Original Holdings SA i Brasilien.

Gruppe 1 sagde, at Original Holdings købte aktier i UAB fra Gruppe 1 for 510 millioner i brasilianske realer, eller omkring $94,5 millioner. UAB havde drevet 16 forhandlere ved udgangen af ​​2021, der repræsenterede BMW, Honda, Land Rover og Toyota og producerede omkring 1,7 milliarder brasilianske realer, eller omkring 315,1 millioner dollars, i årlig omsætning.

Group 1 CEO Earl Hesterberg har sagt, at den offentlige autoforhandler mødte vanskeligheder i væksten i Brasiliens aktiviteter.

“Som annonceret sidste år, er vores strategiske beslutning om at forlade det brasilianske marked og omfordele kapital til andre vækstmuligheder i vores aktionærers interesse,” sagde Hesterberg i en erklæring tirsdag. “Vi ser på at fortsætte væksten via opkøb på både det amerikanske og britiske marked, samtidig med at vi returnerer kapital til vores aktionærer.”

Gruppe 1 ligger som nr. 4 på Bilnyheder‘ liste over de 150 bedste forhandlergrupper i USA med detailsalg på 146.072 nye køretøjer i 2021. Det fortsætter med at drive 201 forhandlere i USA og Storbritannien.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.