Mahindras seneste lanceringer, der starter med Thar, har været ret populære på det indiske marked. Det seneste fra mærket – Scorpio-N kommer snart på markedet. Mange varianter af Mahindra Scorpio er prissat på samme måde som varianterne af XUV700, men der er mange ændringer. Her er en liste over alle ændringerne mellem de seneste to køretøjer fra Mahindra og Mahindra by Team Car Delight.

Udseende

Først og fremmest ligner Mahindra Scorpio en ordentlig SUV, og den er meget anderledes end XUV700. Mens XUV700 tilbyder en dristig holdning, ser Scorpio-N meget mere oprejst ud med en høj motorhjelmposition. Scorpio ser meget mere aggressiv ud end XUV700.

Mahindra Scorpio får en projektorlinse med LED-lamperne, mens XUV700 kun får reflektor-type forlygter. Placeringen af ​​DRL’erne er også forskellig i begge køretøjer.

Scorpio-N er en bedre offroader

Mahindra Scorpio-N er en bedre offroader på grund af sit design. Mahindra tilbyder en bedre tilgang, afgang og gennembrudsvinkel med Scorpio-N. Den nye Scorpio-N er også et RWD-køretøj i 2WD-tilstand, mens XUV700 er en FWD.

Dørhåndtag

Begge køretøjer tilbyder forskellige typer dørhåndtag. Scorpio-N får et almindeligt dørhåndtag af træk, mens Mahindra XUV700 får elektriske dørhåndtag, der har et rent flugtende udseende.

Helt nye Mahindra Scorpio-N vs XUV700: Detaljeret sammenligning på video

Bagklap og bag

Mahindra Scorpio får en sidehængslet bagklap, mens XUV700 får en almindelig bagklap. Scorpio tilbyder også en høj stablet baglygte, der dækker D-søjlen, mens Mahindra XUV700 får slankere baglygter.

XUV700 får et premium touch

Mahindra XUV700 får en premium-kabine med lædersæder, tilsluttede skærme og en klaversort finish, mens Scorpio-N ser meget mere robust ud. XUV700 får 10,25 tommer infotainment, mens Scorpio-N tilbyder et 7,0 tommer infotainmentsystem. XUV700 får en fulddigital instrumentklynge, mens Scorpio-N får en hybrid analog og digital instrumentklynge.

Siddepladser

Scorpio tilbyder en høj holdning, og føreren sidder meget højere. Dette giver føreren mulighed for at få et bedre overblik over vejen, hvilket giver bedre udsyn under terrænkørsel. Sæderne på anden række i begge køretøjer ligner hinanden. Scorpio får større vinduer og glasareal, mens XUV700 får mindre frihøjde på grund af panoramasoltaget.

XUV700 giver også bagsædepassageren mulighed for at ændre placeringen af ​​passagersædet. På sidste række tilbyder begge køretøjer en lignende plads. Skorpionen får bedre frihøjde på sidste række. Komforten i XUV700 er bedre, men Scorpio får bedre plads.

Motor mulighed

Begge køretøjer bliver drevet af benzin- og dieselmotorer. Der er en 2,0-liters Stallion turbo-benzinmotor, der genererer en maksimal effekt på 200 hk med Scorpio og 197 hk med XUV700. Drejningsmomentydelsen er ens ved 380 Nm med Scorpio-N automatisk og XUV700, men den manuelle variant af Scorpio-N producerer mindre drejningsmoment ved 370 Nm. Begge biler tilbyder automatisk og manuelt gear med mulighed for benzinmotor.

Diesel 2,2-liters motoren i begge køretøjer er også den samme. Den producerer en maksimal effekt på 130 hk til 172 hk afhængigt af varianten i Scorpio-N. Det maksimale drejningsmoment varierer mellem 300 Nm og 400 Nm. XUV700 producerer en maksimal effekt på 153 hk og 182 hk. Det maksimale drejningsmoment varierer mellem 360 Nm og 450 Nm. Begge køretøjer tilbyder 6-trins AT- og MT-muligheder.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.