Projektets eksistens kom frem fredag ​​efter Michigan lovgivernes godkendelse af et budget på $77 milliarder som inkluderede 1 milliard dollars i øremærker. Den største bevilling – 130 millioner dollars – blev givet til det nye EV-træningscenter.

Bevillingen skal finansiere “opførelsen af ​​og programmeringen af” centret, som skal drives af universitetet ifølge en kopi af lovforslaget.

“Denne statsinvestering er afgørende for at styrke vores stats – og vores nations – førende position i elbilindustrien,” sagde Fitzgerald.

Fitzgerald sagde, at det nye EV-center er på linje med universitetets Battery Lab, Mcity, UM Transportation Research Institute og robotteknologi, hvilket gør universitetets College of Engineering “entydigt positioneret til at lede denne statsdækkende indsats.”

Yderligere detaljer om projektet, herunder tidsplanen for byggeriet, var ikke tilgængelige.

“Selvom der er mange detaljer, der skal behandles i de kommende måneder, er vi overbeviste om, at dette nye center vil være afgørende for at skabe den forskning, teknologi og højt kvalificerede arbejdsstyrke, der er nødvendig for den hurtigt fremvoksende elbilindustri, og holde vores stat i centrum for mobilitetsindustrien,” sagde Fitzgerald.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.