Mange over hele Indien ser politistyrken som en uvenlig flok mennesker, men det ser ud til, at alle politifolk ikke er ens. En fransk turist, som er på en 30.000 km lang roadtrip til Sri Lanka fra Frankrig, befinder sig i øjeblikket i Indien. Sådan hjalp Punjab-politiet ham og gav ham også en tur på en ydmyg Hero Splendor.

Pierre, der vlogs på sin kanal “Kør med Frenchy” rejste mellem Amritsar og Chandigarh, da hændelsen skete. Hændelsen skete, efter at han rejste til Chandigarh, og på vejen gav stroppen, der holdt hans bagage, væk. Pierre sad fast midt på vejen i et stykke tid.

Mens han skubbede sin Ducati Scrambler ud til siden af ​​vejen og fortsatte med at kæmpe med remmen, kom et par politifolk imod ham. De spurgte Pierre, om han har brug for hjælp. Efter at have sagt nej, holdt politifolkene sig rundt med ham.

Rytteren Pierre forklarede situationen og fortalte politifolkene, at han kender en butik, hvorfra de kan købe nye bagageremme. Personalet tilbød ham hjælp og fortalte ham, at han sikkert kan parkere cyklen nær politiboden og få stropperne.

Efter Pierre har slæbt sin Ducati Scrambler over vejen til politiboden, slutter de andre politimænd sig til og fortæller ham, hvor han skal hen efter stropperne. En af politimændene tilbød ham en tur på en motorcykel til en nærliggende butik, hvor sådanne stropper er tilgængelige.

Kør på Splendor

Punjab politibetjent hjælper en fransk tourer på Ducati Scrambler [Video]

Pierre satte sig på sædet i Hero Splendor og gik for at købe de nye stropper. Efter at have fået stropperne, satte politimanden, der identificerede sig som Rajinder Singh, ham tilbage på det sted, hvor hans motorcykel var parkeret.

Politifolkene slutter sig til en gruppe for at stille ham spørgsmål. Da Pierre afslører, at han er fra Frankrig og kørte Ducati i 28.000 km for at nå Indien, var de i chok og ærefrygt. De fortæller også Pierre, at han har meget mod til at ride sådan her. I første omgang troede politifolkene, at Pierre fragtede motorcyklen fra Frankrig via luft- eller skibsfragt.

Pierre spurgte derefter om ruten fra Rajinder Singh og tog derefter afsted til sin destination i Chandigarh. Det er altid dejligt at se så venlige politifolk, der hjælper andre på vejene. De fleste mennesker er bange for politifolkene, men det har langsomt ændret sig.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.