Efter at have afsløret den længe ventede Toyota Urban Cruiser Hyryder, begyndte mærket at sende bilerne til forhandlerne. Mange Toyota-forhandlere i hele Indien har nu Urban Cruiser Hyryder udstillet. Her er en video af Toyota Urban Cruiser Hyryder fra en forhandler af MotorByte.

Den helt nye Toyota Urban Cruiser Hyryder får et meget Toyota-familiedesign. Frontenden ligner meget RAV4. Hyryderen får store luftdæmninger med en aggressivt designet frontende. Den nye Urban Cruiser Hyryders front-end får et nyt krystal akrylmønster, der strækker sig til at blive twin-DRL’erne. Hovedklyngelampen er placeret nedenunder i kofangeren. Selv bagenden får slanke LED-baglygter, der ligner de to DRL’er meget.

Den nye Urban Cruiser Hyryder er også den længste bil i segmentet. Den nye Hyryder vil tage imod folk som Hyundai Creta, Kia Seltos, Tata Harrier og den nyligt ankomne Mahindra Scorpio-N.

Den helt nye SUV bliver den første stærke hybrid-SUV i segmentet. Med de stigende brændstofpriser satser Toyota på stærke hybrider i stedet for de fuldt elektriske køretøjer. Ligesom Toyota vil Maruti Suzuki bringe et lignende køretøj i D-segmentet på markedet senere i år. Maruti Suzuki vil dog ikke tilbyde et stærkt hybridsystem som Toyota. I stedet kommer den med et mild-hybrid system, som vi har set i andre Maruti Suzuki-modeller.

Drevet af hybrid

Toyota Urban Cruiser Hyryder når ud til forhandlere: Her er den første walk-around-video

Toyota tilbyder to forskellige hybridmuligheder på det indiske marked. Neo Drive får en mild-hybrid opsætning med et automatisk start/stop og regenereringssystem. En stærkere hybridarkitektur er også tilgængelig. Det er et ordentligt højkapacitets hybridsystem med en 177,6V lithium-ion batteripakke.

Toyota Urban Cruiser Hyryder får en 1,5-liters TNGA Atkinson Cycle-motor, der yder en maksimal effekt på 92 HK og et maksimalt drejningsmoment på 122 Nm. Den får et kompressionsforhold på 14:1 og temperatur- og trykstyring for at hjælpe med at opnå en termisk effektivitet på 40 procent. Motoren er parret med en elmotor, der maksimalt yder 79 PS og 141 Nm. Det stærke hybridkraftværk producerer maksimalt 115 PS kombineret kraft. Den får Toyotas e-drive transmission.

Den nye Toyota Urban Cruiser Hyryder byder på et al-hybrid terræn. Toyota tilbyder også en EV-tilstand, der tillader bilen kun at køre på elektrisk strøm. Toyota har også et AWD-system med Urban Cruiser Hyryder, som er en segment-første funktion. Der er forskellige køretilstande tilgængelige med den helt nye Hyryder.

Det milde hybridsystem er det samme som det system, der er tilgængeligt med Maruti Suzuki-biler som den nye Maruti Suzuki Brezza, XL6 og lignende.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.