Mahindra afslørede den helt nye Scorpio-N for et par dage siden. Den nye SUV har samlet stor interesse fra bilentusiaster og potentielle købere. Mens Mahindra endnu ikke er begyndt at acceptere reservationer til den helt nye Scorpio, flyder der ideer rundt om at ændre den nye SUV. Her er en sådan idé, der er blevet konverteret til gengivet billeder af Bimble design.

2022 Mahindra Scorpio N Sports Edition gengivet

Designeren har finjusteret den helt nye Mahindra Scorpio-N digitalt for at vise, hvordan den mere aggressive version – Scorpio N Sports vil se ud i det virkelige liv. Scorpio-N SPORTS-konceptet får en lang række ændringer.

Ændringerne omfatter en ny carbonfiber hætte, carbonfiberbeklædninger og udspændte carbonfiberskærme med ventilationsåbninger. Designeren har også tilføjet tilpassede 20-tommer fælge med lavprofildæk med en slående rubinrød maling.

Mahindra Scorpio-N ser ret interessant ud selv i lagerformen. Men med de små modifikationer og ændringer ligner den bestemt et udyr på vejene. Selvom Mahindra ikke vil tilbyde sådanne ændringer eller tilbehør officielt, er vi sikre på, at mange eftermarkedsværksteder vil begynde at tilbyde modifikationsmuligheder til de nye Mahindra Scorpio-N-ejere.

2022 Mahindra Scorpio N Sports Edition gengivet

Et lignende scenario blev skabt, da den helt nye Thar kom til det indiske marked. Mange eftermarkedsværksteder begyndte at tilbyde eftermarkedsgitter og mange andre dele, allerede før Mahindra officielt begyndte at levere bilerne til kunderne.

Sådanne visuelle modifikationsjob er ikke ulovlige i Indien. Kun de strukturelle ændringer og ændring af de integrerede dele af køretøjet betragtes som ulovlige.

2022 Mahindra Scorpio-N

Den helt nye Mahindra Scorpio får den samme 2,0-liters turbobenzin og 2,2-liters diesel, som også driver Thar og XUV700. Benzinmotoren yder en maksimal effekt på 203 hk og et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm med manuel og 380 Nm i et maksimalt drejningsmoment med den automatiske variant. Den 2,2-liters dieselmotor producerer en maksimal effekt på 132 PS spidseffekt og 300 Nm spidsmoment. Den fås også med en højere tuning. Med de højere varianter producerer den en maksimal effekt på 175 HK og et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm med den manuelle og 400 Nm med den automatiske. Mahindra tilbyder også køretilstandene Zip, Zap og Zoom med dieselvarianten.

Alle motoroptioner tilbyder den sekstrins manuelle gearkasse som standard. Diesel- og turbobenzinmotoren med højere specifikationer fås også med sekstrins automatgearkasse. Scorpio er baghjulsdrevet som standard. De højere-spec dieselvarianter får også AWD med mekanisk baglåsende differentialer, ESP-baseret bremselåsende frontdifferentiale, en uafhængig foraffjedring og en femleddet baghjulsophæng.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.