Susquehanna sagde, at førende eller forudsigelige virksomhedsspecifikke data viser sammentrækninger i leveringstider for anden måned i træk, med nogle fald på så meget som 45 procent. Nogle af de største fald var for mikrocontrollerenheder eller MCU’er samt strømstyring og hukommelseschips.

Feltprogrammerbare gate-arrays, eller FPGA, ledetider forbliver “maksimeret til vores 52-ugers loft og er sandsynligvis DEN mest begrænsede del af økosystemet,” sagde rapporten. Susquehanna tilføjede, at FPGA-mangel påvirker netværk, optisk og telekommunikationsudstyr.

Spånflaskehalse har ramt virksomheder fra Toyota Motor Corp. til Apple Inc., hvilket koster dem milliarder af dollars i tabt omsætning, fordi de ikke kan få nok halvledere til at imødekomme efterspørgslen efter deres produkter.

Citibank-analytikere forudser i denne uge, at salget af halvledere vil stige med 13 procent i 2022. Men de advarede om risici på grund af en nedgang i personlige computere og smartphones, sammen med deres fremskrivning af en recession.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.