Efter at have været vidne til hårdere konkurrence fra nyere rivaler, har Hyundai udvidet udvalget af Alcazar trerækket SUV ved at introducere en ny basisvariant. Med navnet Prestige Executive vil denne nye variant blive placeret under Prestige-varianten, hvilket gør førstnævnte til den nye mest overkommelige og entry-level-variant af Hyundai Alcazar. Den ligger under Prestige, Prestige (O), Platinum, Platinum (O), Signature og Signature (O) i Alcazars lineup.

Hyundai Alcazar får en ny prisbillig variant

Den nye Hyundai Alcazar Prestige Executive vil blive tilbudt i fire forskellige konfigurationer – 6-personers diesel-manuel, 7-sæders diesel-manuel, 7-sæders diesel-automatisk og 7-personers benzin-manuel. Priserne for den nye Hyundai Alcazar Prestige Executive er 15.89.400 Rs for benzinmanuel, 16.30.300 Rs for dieselmanuel og 17.77.300 Rs for dieselautomatik. Den nye startpris på Rs 15.89.400 bringer indgangspriserne på Alcazar næsten med Rs 55.000.

Manglende funktioner

Hyundai Alcazar får en ny prisbillig variant

Som forventet vil den nye Hyundai Alcazar Prestige Executive gå glip af nogle premium-funktioner for at bringe indgangsprisbarrieren ned og bekæmpe den vedvarende udfordring med mangel på halvlederchips. Den mest bemærkelsesværdige ændring i Hyundai Alcazar Prestige Executive er udeladelsen af ​​infotainmentsystemet på 10,25 tommer touchscreen, som er blevet erstattet af en mindre, men veludstyret 8-tommer enhed. Denne særlige enhed deles med mid-spec varianterne af Creta og er udstyret med stemmekommandoer og trådløs Apple Carplay og Android Auto. Den kommer også med kun én mikrofonopsætning i stedet for to i andre varianter og assisteres med fire højttalere og to diskanthøjttalere.

Denne nye variant går også glip af et telematiksystem med tilsluttede bilfunktioner, automatisk dæmpende indvendigt bakspejl med SOS-knap, tyverialarm og udvendige dørhåndtag i krom. I stedet får den manuel dag-nat inde i bakspejlet og kropsfarvede udvendige dørhåndtag. Heldigvis bevarer denne nye variant andre premium-funktioner fra Prestige-varianten, herunder panoramasoltag, LED-forlygter og baglygter, bakkamera og fartpilot.

Ingen ændringer i drivlinjen

Den benzinmanuelle version af Hyundai Alcazar Prestige Executive vil være tilgængelig med en 2,0-liters firecylindret benzinmotor parret med en 6-trins manuel gearkasse. Denne motor har en maksimal effekt på 159 hk og et maksimalt drejningsmoment på 191 Nm. Til gengæld er dieselmotoren på vagt her en 1,5-liters firecylindret oliebrænder, som yder 115 HK maksimal effekt og 250 Nm maksimalt drejningsmoment. I Hyundai Alcazar Prestige Executive tilbydes denne motor med både 6-trins manuel og 6-trins automatisk gearkasse.

For sent står Hyundai Alcazar over for hårdere konkurrence fra nye tre-rækkede SUV’er som Mahindra XUV700, Mahindra Scorpio, Tata Safari og MG Hector Plus. Den nye entry-level prissætning gør nu Hyundai Alcazar mere overkommelig, med den nu i stand til at se selv de potentielle købere af række-topping varianter af fem-sæders mellemstore SUV’er.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.