I nyere tid annoncerer de indiske myndigheder rekordmange anlæg af nye veje over hele landet. En Tamil Nadu-mand var chokeret, efter at myndighederne ikke tog smerten ved at fjerne hans parkerede motorcykel, mens han lå på den friske cement. Hans motorcykel kørte fast på vejen.

Hændelsen skete nær Gandhi Road, ved Kaliamman Koil Street. Vellore City Municipal Corporation var ved at lægge veje under Smart Cities Mission.

Ejeren af ​​motorcyklen – S Murugan var lamslået, efter han så sin motorcykel sidde fast på jorden. Han parkerede motorcyklen – en Mahindra Centuro samme sted uden for en butik. Han hævder, at vejlægningsarbejderne ikke informerede ham om vejlægningsarbejdet eller bad ham flytte motorcyklen.

Han fortæller, at han parkerede cyklen ved 23-tiden, og da han så motorcyklen om morgenen, blev han chokeret. Det var en cementvej, og arbejderne hældte cement ud uden at fjerne motorcyklen. De lokale hævder også, at de også har blokeret vandudledningskanalen, hvilket vil få regnvandet til at oversvømme vejene.

Kommissæren inspicerede vejen senere

Motorcykel kørte fast i Tamilnadu efter ny vej blev anlagt uden at fjerne cyklen [Video]

Vellore Corporation-kommissær Ashok Kumar inspicerede senere vejen og kontrollerede også køretøjet, der sad fast på vejen. Han beordrede derefter arbejderne til at fjerne motorcyklen. Efter at have fjernet motorcyklen blev der lavet et nyt patchwork for at sikre, at vejene ser glatte ud.

Der er ingen oplysninger om sagen mod entreprenøren, der har anlagt den nye vej.

Indiske veje bliver som USA-veje

Sidste år sagde Unionens vej- og transportminister, Nitin Gadkari, at de indiske veje vil blive lige så gode som vejene i USA i de kommende år. Ifølge en ny påstand fremsat af hr. Nitin Gadkari, vil vejinfrastrukturen i Jammu og Kashmir blive fornyet, så den matcher standarderne i Vesteuropa i de næste tre år.

Gadkari sagde dette, mens han lagde grundstenen til 25 nationale motorvejsprojekter planlagt til Jammu og Kashmir. Den samlede investering, der er planlagt for disse projekter, er Rs 11.721 crore, hvorunder en samlet længde på 259 km veje vil blive bygget.

Tilbage i 2017 fremsatte Chief Minister of Madhya Pradesh, Shivraj Singh Chauhan, en tvivlsom påstand ved at erklære Madhya Pradesh’s veje bedre end Washingtons. Hans udtalelse blev stærkt kritiseret af netbrugere, som derefter postede billeder af faktiske veje i Madhya Pradesh fyldt med huller på Twitter.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.