Den længe ventede Suzuki Jimny offroad SUV vil endelig blive lanceret senere på året. Mr. Shashank Srivastava, en senior executive director hos Maruti Suzuki, har netop bekræftet dette i et interview til IndiaToday. Hr. Srivastava sagde, at beslutningen om at lancere den helt nye Jimny i Indien blev truffet efter den enorme respons, virksomheden fik for 4X4 SUV’en på Auto Expo i 2018, hvor den blev fremvist for at måle udstillingsgængernes entusiasme.

Selv mens du læser dette, er Maruti Suzuki ved at opbygge en markedsføringsplan for Suzuki Jimny, som bliver den åndelige efterfølger til den legendariske Maruti Gypsy. Især Maruti Gypsy blev udgået for et par år siden efter skærpede emissions- og kollisionssikkerhedsnormer. Mens Gypsy blev solgt i både soft-top og hard-top trim, vil Suzuki Jimny solgt i Indien kun blive tilbudt i hard-top trim.

Suzuki Jimny, der sælges i udlandet, bruger en 1,5 liter-4-cylindret, naturligt indsuget K-serie benzinmotor med 104 hk maksimal effekt og 138 Nm maksimalt drejningsmoment. 5-trins manuelle og 4-trins drejningsmomentomformer automatiske gearkasser tilbydes i den stigerammeudstyrede SUV, som får en firehjulstrækkerkasse med 4-lav og -4-høj tilstande.

Suzuki Jimny kun måneder fra lanceringen: Senior Maruti embedsmand bekræfter

En tredørs formfaktor med fire sæder tilbydes i den internationale version af Jimny. Dette svarer til, hvad Mahindra Thar solgt i Indien får. Mens der var tale om, at den indiske specifikke Jimny skulle få en femdørs, lang akselafstand formfaktor, er det usandsynligt, at det går ud over det faktum, at udvikling af en specifik karrosseritype til det indiske marked ikke vil være berettiget i betragtning af de lave mængder -roader som Jimny vil sandsynligvis få. Jimnys nuværende internationale specifikationers dimensioner – 3.850 mm i længden, 1.645 mm i bredden, 1.730 mm i højden og 2.550 mm i akselafstanden – vil sandsynligvis blive overført til den indiske version.

Suzuki Jimny kun måneder fra lanceringen: Senior Maruti embedsmand bekræfter

Kendt som en exceptionel offroader takket være dens korte akselafstand, lette vægt og kompakte dimensioner, vil Suzuki Jimny være den mest hardcore SUV, der sælges af Maruti Suzuki. Med hensyn til prispositionering er der ikke meget kendt i øjeblikket. I betragtning af, at Jimny er et nicheprodukt, kan Maruti Suzuki vælge at opkræve en præmie for offroad-SUV’en.

Suzuki Jimny kun måneder fra lanceringen: Senior Maruti embedsmand bekræfter

Med hensyn til konkurrence vil Suzuki Jimny kæmpe mod folk som Mahindra Thar og Force Gurkha. Både Thar og Gurkha er meget større, betydeligt tungere og kraftigere end Jimny. I betragtning af det faktum, at Jimny er en mindre 4X4, kunne et skarpt prisskilt gøre den ret populær i Indien, hvor Maruti Gypsy havde og stadig har en betydelig fanskare.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.