Elbiler vinder popularitet i Indien, men den begrænsede opladningsinfrastruktur kan være en begrænsende faktor. Elbiler kan være lommevenlige at betjene og vedligeholde, selvom de koster meget mere sammenlignet med standard ICE-køretøjer. Her er en ejer af Tata Nexon EV, der bruger solenergi til at oplade sit køretøj. Han forklarer, hvordan han bruger bilen gratis.

Videoen er uploadet af kanalen SOLAR KART på hans youtube kanal. Videoen handler om historien om en læge fra Kerela, der for nylig købte Nexon EV. Da han har solpaneler opsat i sit hjem, og han bruger elektricitet fra disse solpaneler, er der derfor ingen driftsomkostninger for bilen.

Opladning gratis

Videoen fortsætter med at forklare i detaljer fordelene ved at have et solpanel og investere i en elbil. Lægen hævder, at han ikke behøver at bruge en eneste krone på at genoplade bilen, da de solpaneler, der er installeret hos ham, er i stand til at generere nok strøm til at levere elektricitet til hans hus og også genoplade hans bil. Det siger sig selv, at sammenlignet med enhver brændstofdrevet bil koster elbilen langt mindre.

Tata Nexon EV-ejer forklarer, hvordan han bruger den elektriske SUV gratis ved hjælp af solenergi [Video]

Dette er blevet forklaret effektivt i videoen med et eksempel. Omkostningerne ved at køre enhver benzinbil kan koste minimum 6 Lakhs INR i 8 år, hvorimod det i tilfælde af elbiler kan koste alt under INR 1 Lakh, hvilket er en væsentlig forskel.

Lægen fortæller videre, at der også er overskudselektricitet produceret fra de solpaneler, der er installeret i hans hjem og sælges separat til statens el-styrelse. Han deler også, at 30 enheder elektricitet er mere end nok til at genoplade batterierne helt. Han oplader kun sin bil en gang om ugen, og det er nok til at returnere i gennemsnit cirka 250 km. Du sparer også omkostningerne ved at servicere bilen hyppigt i modsætning til benzin- eller dieselbiler.

Ejeren ser yderst tilfreds ud med sin beslutning, da han tidligere brugte en normal elektrisk forbindelse til at lade sin bil op og stadig brugte nogle penge, hvis ikke så meget som en brændstofdrevet bil til at køre bilen, men da han har fået installeret solpaneler kl. sit hjem bruger han bogstaveligt talt et nul-emissionskøretøj sammen med ingen omkostninger. Den eneste omkostning ved at køre sit køretøj er en vejafgift på 5 %, som stadig er mindre end benzin- og dieselbiler.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.