Toyota Innova Crysta og Fortuner er et af de mest populære køretøjer på markedet i deres respektive segmenter. Begge disse modeller er blevet kronet som de ubestridte konger af deres respektive segmenter. På det seneste har Toyota øget prisen på Innova Crysta og Fortuner i Indien. Producenten har igen. Med den seneste prisstigning er Toyota Fortuner nu blevet dyrere med 61.000 Rs, og prisen for 4WD-versionen er blevet forhøjet med Rs 80.000. Prisen på Toyota Innova Crysta er også blevet forhøjet med op til 86.000 Rs. Det er tredje gang, Toyota hæver prisen på Fortuner og Innova Crysta i år.

Toyota Innova Crysta & Fortuner-priserne steg endnu en gang med op til 1,14 lakh

Toyota har sagt, at prisrevisionen er blevet foretaget på grund af stigende inputomkostninger og stigende råvarepriser. Sammen med den almindelige Fortuner er prisen på Legender og den nyligt introducerede GR Sport-version også blevet forhøjet. Disse versioner har oplevet en prisstigning på Rs 1,14 lakh. Når man kommer til Innova Crysta MPV, starter prisen nu fra Rs 18,90 lakh og går op til Rs 26,54 lakh, tidligere udstillingslokale. Priserne på benzinvarianten af ​​denne populære MPV er holdt stabile, og der er en ensartet prisstigning på 27.000 Rs på de manuelle dieselvarianter. Den dieselautomatiske variant af Innova Crysta har oplevet den maksimale prisstigning.

Toyoto Fortuner, som dominerer salget i segmentet, har oplevet en prisstigning på op til 9 procent siden lanceringen i 2021. Prisen for den nuværende generation af Toyota Fortuner starter nu ved Rs 32,40 lakh, ex-showroom og går op til Rs 49,57 lakh, eks-showroom. Toyota Innova Crysta er en populær MPV i segmentet. Det har i øjeblikket ingen konkurrenter i segmentet. Innova og Innova Crysta blev hurtigt populære blandt købere på grund af dens komfortable kørsel, lave vedligeholdelsesomkostninger og den pålidelige motor. Det er populært blandt købere fra både kommercielle og private segmenter.

Toyota Innova Crysta & Fortuner-priserne steg endnu en gang med op til 1,14 lakh

Toyota introducerede faceliftet til Innova Crysta lige før Toyota Fortuner. Den opdaterede Crysta kommer med en revideret frontgrill og tågelygtedesign. Kofangeren blev også justeret lidt for et premium look. Interiøret i Crysta forbliver det samme, men infotainmentsystemet med touchscreen understøtter nu Apple Carplay og Android Auto. Crysta kommer med en 2,4 liters turbodiesel og en 2,7 liters turbobenzinmotor. Begge disse motorer kommer med manuel og automatisk gearkasse.

Toyota Innova Crysta & Fortuner-priserne steg endnu en gang med op til 1,14 lakh

Ligesom Innova Crysta modtog Fortuner også mindre kosmetiske ændringer. SUV’en kommer nu med en forfrisket frontgrill, forlygter og baglygter og interiør. Sammen med det opdaterede ydre til den almindelige version introducerede Toyota også den meget mere aggressive og premium udseende Legender-version. Den var oprindeligt tilgængelig med en dieselautomat i 2WD-format. 4WD blev tilbudt på et senere tidspunkt. Fortuner tilbydes med både benzin- og dieselmotor muligheder. Benzinversionen bruger en 2,7 liters motor, mens dieselversionen bruger en 2,8 liters turboladet enhed. Kun dieselversionen får mulighed for 4WD, og ​​både benzin- og dieselmotoroptionerne leveres med manuelt og automatisk gear.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.