Efter flere lækkede billeder og spionbilleder har TVS endelig lanceret deres helt nye motorcykel TVS Ronin på markedet. TVS Ronin er faktisk en neo-retro scrambler og ikke en cruiser som forventet før. TVS Ronin er ikke som ethvert andet produkt, som den Hosur-baserede producent allerede tilbyder. TVS har i øjeblikket ikke en Scrambler eller en cafe racer motorcykel i segmentet, og med Ronin planlægger TVS at udforske dette segment. Startprisen for TVS Ronin er Rs 1,49 lakh, ex-showroom.

TVS Ronin scrambler motorcykel lanceret officielt til Rs 1,49 lakh

Når det kommer til stylingen, får Ronin et neo retro look. Forlygterne er runde med en T-formet LED DRL i midten. Forlygten er også LED-enheder. Forlygten er udviklet på en måde, så den genererer mere lys end andre motorcykler i segmentet uden at skabe en distraktion for andre kørere på vejen. Motorcyklen kommer med gyldne USD-gafler fra Showa foran, og forskærmene er designet på en måde, så de omslutter fordækket pænt. Motorcyklen kommer med 17 tommer alufælge både foran og bagpå. Alufælgene er pakket ind i blokmønster dual-purpose dæk. Motorcyklen får skivebremser i begge ender. Motorcyklen kommer med ABS-tilstande – Urban og Rain. Når vi bevæger os op, er LED-blinklysene placeret på hver side af forlygten, og over det er den fuldt udsatte og svævende, runde instrumentgruppe. Der er ingen forrude eller flueskærm foran instrumentgruppen.

TVS Ronin scrambler motorcykel lanceret officielt til Rs 1,49 lakh

Styret giver en opretstående kørestilling som i en scrambler, og brændstoftanken får et dråbeformet design. Fodpindene er fremadstillet til en Der er TVS logo på tanken og nedenunder at der er motoren. TVS Ronin er drevet af en 225,9-cc benzinmotor med brændstofindsprøjtning, der genererer 20 Ps og et maksimalt drejningsmoment på 19,1 Nm. Den er parret med en 5-trins manuel gearkasse. TVS hævder, at Ronin har fremragende drejningsmoment i lavt og mellemområde, og at motorcyklen har en påstået tophastighed på 120 km/t. Motoren er en oliekølet enhed. En motorbash-plade tilbydes også med motorcyklen. TVS Ronin er den første motorcykel i segmentet, der får en integreret startgenerator, der letter en lydløs start.

TVS Ronin scrambler motorcykel lanceret officielt til Rs 1,49 lakh

Det helt nye TVS Ronin vil blive tilbudt med et fladt enkelt sæde, og der er også placeret et enkelt metalgreb til pillion. Bagenden får en lækker LED-baglygte og LED-blinklysene er placeret på bagskærmene. TVS Ronin får et matsort udstødningsrør med sølvfarvet spids. Når det kommer til funktionerne, vil TVS tilbyde en fuldt digital rund instrumentklynge til Ronin scrambleren. Instrumentgruppen vil vise en række informationer som omdrejningstæller, speedometer, gennemsnitlig brændstoføkonomi, triptæller, kilometertæller og andre meddelelser. Motorcyklen får også TVS’ SmartXonnect-funktion. Med denne funktion kan rytteren faktisk forbinde sin smartphone med instrumentgruppen via Bluetooth for ekstra bekvemmelighed. Nogle af disse funktioner kan slås fra fra applikationen for en uafbrudt køreoplevelse.

TVS Ronin scrambler motorcykel lanceret officielt til Rs 1,49 lakh

TVS Ronin bruger et helt nyt chassis med en 50/50 opdeling i tyngdepunktet. TVS Ronin vil blive tilbudt med en række forskellige farvemuligheder. Det vil blive tilbudt med både single-tone, dual-tone og triple-tone farvemuligheder. Prisen for single-tone varianten med enkelt kanal ABS er Rs 1,49 lakh, ex-showroom. Dual-tone enkeltkanals varianten er prissat til Rs 1,56 lakh, ex-showroom og triple-tone dual channel varianten er prissat til Rs 1,68 lakh, ex-showroom. TVS tilbyder også eksklusive merchandise og tilbehør til Ronin.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.