Citere:Oprindeligt indsendt af iviegatron
Se indlæg

Ahh fik det. Jeg så en M3-konkurrence, der slog 193 mph, mens manualen gjorde 197 mph. Tænkte på om transmission var den begrænsende faktor.

https://youtu.be/ueGoScRwCp8


Ah, fin video. Den havde jeg ikke set. Det ser ud til, at folk skriver om ham og siger, at der var en begrænser på bilen. M Drivers Package-begrænseren siges at være 184. Jeg har kun været 172 i min, så jeg har ikke været i stand til at se, hvor den rent faktisk går hen. Jeg kan huske, at AutoTop lavede en video af en aktie, der rammer 185. I videobeskrivelsen er der stater 6,4 100-200. ikke super imponerende, egentlig. Masser af tunede biler i de lave 6s til midt 5s 60-130, hvilket er en langsommere beregning.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.