Mahindra Scorpio blev første gang lanceret i 2002, og efter næsten 20 år er SUV’en blevet fuldstændig fornyet. Resultatet er den helt nye Scorpio-N, hvis priser starter fra Rs. 11,99 lakh, ex-showroom Indien. Mahindra er begyndt at tilbyde Scorpio-N til testkørsel i 30 større indiske byer, og flere indiske byer vil blive tilføjet i de kommende dage. Officielle bookinger åbner fra den 30. juli 2022, og de første 25.000 købere vil få adgang til de introduktionspriser, der blev afsløret under lanceringen.

Helt ny Mahindra Scorpio N SUV: Testkørsler begynder, reservationer åbner snart

I mellemtiden viser Mahindras hjemmeside allerede ’tilføj til kurv’-knappen for den helt nye Scorpio-N. Købere vil dog først officielt kunne booke SUV’en online og offline fra den 30. juli 2022. ‘Tilføj til kurv’-knappen skal give Mahindras produktplanlæggere en idé om efterspørgslen efter specifikke varianter af den nye SUV, så de planlægge produktionen i overensstemmelse hermed. Ligesom de nyligt lancerede superhitte Mahindra SUV’er – Thar og XUV700 – lover Scorpio-N også at blive en blockbuster. Forvent at venteperioder strækker sig til et år eller mere, da Skorpionen har en kultfølge i Indien.

Mens Mahindra har annonceret priserne på de manuelle varianter af den helt nye Scorpio-N, vil priserne på de automatiske varianter blive afsløret den 21. juli 2022. Priserne for de firehjulstrækkere varianter er endnu ikke offentliggjort. De automatiske varianter af den helt nye SUV forventes at opleve stor efterspørgsel, da det indiske SUV-marked nu skifter mod automatiske biler, især i prissegmenter nord for Rs. 15 lakh. De fleste varianter af Scorpio N, men for basisvarianterne, vil nudge Rs. 15 lakh mark i de fleste indiske byer.

Helt ny Mahindra Scorpio N SUV: Testkørsler begynder, reservationer åbner snart

Scorpio-N bevarer fortsat et chassis på en stige, som er udviklet fra bunden til den nyeste model. Den nye SUV kommer med splinterny affjedring, kraftigere motorer, firehjulstræk og en række skabningskomforter, der aldrig før er blevet tilbudt i Scorpio-serien. Også den indvendige kvalitet af den nye SUV er et stort skridt op, og Mahindra er endda gået så langt at sammenligne funktionerne i Scorpio-N med dem fra Toyota Fortuner.

Den nye Scorpio tilbydes med 2 motormuligheder: en 2,2 liter-4 cylinder mHawk turboladet diesel og en 2,0 liter-4 cylinder mFalcon turboladet benzin. Begge motorer får 6-trins manuelle gearkasser, der driver baghjulene som standard, mens 6-trins automatiske gearkasser med momentomformer også tilbydes som ekstraudstyr.

Dieselmotoren yder 130 Bhp-300 Nm på basistrimningen, mens højere manuelle trim giver en mere kraftfuld 172 Bhp-370 Nm tilstand. Automatiske diesellister får 172 hk-400 Nm-tilstand. Turbobenzinmotoren – på tværs af trim – yder 200 Bhp-370 Nm for den manuelle og 200 Bhp-380 Nm for den automatiske. En 4-hjulstrækkasse vil også blive tilbudt, men det er stadig uvist, om både benzin- og dieselmotorerne får denne mulighed, eller om 4-hjulstræk vil være begrænset til dieselmotoren.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.