Den vigtigste barriere for dem, der ikke er interesserede i elbiler, er opladningstilgængelighed, sagde David Butler, Consumer Reports’ strategiske kommunikationsdirektør.

“Opladning var absolut den primære bekymring. Det er interessant, at opladning var den første bekymring, vi hørte, før folk kom ind i omkostninger,” sagde Butler. “Der er flere ladestandere i dag, men vi har brug for endnu flere. Vi vil gerne sikre os, at samfund med lavere indkomster ikke bliver udeladt.”

Undersøgelsen viste også, at folk i lavindkomstsamfund viste stor interesse for elbiler.

“I ikke-hvide samfund var interessen for elektriske køretøjer generelt højere end i hvide samfund. Jeg tror, ​​det er vigtigt for bilproducenter at vide, fordi de ikke nødvendigvis har en tendens til at annoncere i disse samfund,” sagde Warren. “Folk i Kongressen og på statsniveau repræsenterer disse samfund, og vi har brug for, at de forstår, at de bliver efterladt, men de har så stor en interesse.”

Undersøgelsen viste også, at kun 25 procent af de adspurgte tidligere havde hørt om brændstoffer med lavt kulstofindhold. Men forbrugernes valg i brændstof vil være nødvendigt, sagde Warren.

“Vi ønsker at minimere emissioner, uanset om de er drivhusgasemissioner eller andre former for luftforurening. Så det er sådan set, hvordan de hænger sammen; elektricitet er teknisk set et brændstof med lavt kulstofindhold,” sagde Warren. “Når vi skifter fra traditionelle brændstoffer til renere transport, har vi brug for alle disse løsninger for at lette overgangen. Det handler om valg.”

Consumer Reports planlægger at begynde at dele undersøgelsens resultater med interessenter torsdag. Gruppen vil dele resultaterne med bilproducenter og føderale embedsmænd i næste uge.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.