Ligesom mange andre ting var køretøjsforsikringspræmier også steget i Indien gennem årene. Dette er ved at ændre sig, da forsikringsselskaberne snart vil begynde at tilbyde analysebaserede forsikringer, hvor der vil være mulighed for ‘pay as you drive’. Præmien for køretøjsforsikringen vil også afhænge af kørselsadfærden. Forsikringsmyndigheden IRDAI har annonceret de nye politikker og nævnt, at disse vil blive implementeret med øjeblikkelig virkning. Med denne nye politik kan bilejeren bestemme, hvor meget han vil betale for køretøjsforsikringen. Tilsynsmyndigheden har også tilladt forsikringsselskaber at udstede flyderpolicer for flere køretøjer, der tilhører den samme ejer.

'Betal mens du kører', og betal, hvordan du kører bilforsikringer, der er godkendt i Indien

Udtalelsen fra IRDAI sagde: “Begrebet motorforsikring udvikler sig konstant. Teknologiens fremkomst har skabt et ubarmhjertigt tempo for forsikringsbroderskabet til at rejse sig op til de interessante, men udfordrende krav fra millennials. Skadeforsikringssektoren skal holde trit med og tilpasse sig forsikringstagernes skiftende behov. Som et skridt i retning af at lette teknologiaktiverede dækninger har Irdai tilladt generelle forsikringsselskaber at introducere teknologiaktiverede koncepter for motorskadedækning (OD).

Insurance Regulatory and Development Authority of India (IRDAI) har godkendt de nye forsikringspolicer for forsikringsselskaber. I henhold til den nye motorkøretøjsforsikringsregel kan man fastsætte præmien for det køretøj, han eller hun bruger, afhængigt af distancen, køretøjet kører eller regelmæssigt. Dette ville hjælpe de mennesker, der ikke ofte tager deres køretøjer ud på vejen. Ejeren kan også fastsætte den maksimale afstand, et køretøj vil blive kørt i løbet af en måned, og kan bestemme præmien på grundlag heraf. Kunder vil have en bedre kontrol over de forhåndsforsikringsomkostninger. For eksempel med kunde A kører 100-200 km om måneden og kunde B kører over 1.000 km om måneden. Begge skal ikke betale det samme beløb som forsikringspræmie i henhold til den nye police.

'Betal mens du kører', og betal, hvordan du kører bilforsikringer, der er godkendt i Indien

Sammen med dette vil en bilejers køreadfærd også afgøre præmien. dårlig kørsel eller overilet kørsel vil direkte påvirke forsikringspræmien. Det vil være højere end for en bil, der normalt køres på vejen. det siges, at et køretøjs køreadfærd vil blive overvåget via GPS. Det siges, at en lille enhed eller applikation ville blive installeret i bilen eller mobiltelefonen, som deler data relateret til kørestil. Ved hjælp af de samme enheder kan forsikringsselskaber også spore et bestemt køretøjs køremønster. Efter at have analyseret køremønsteret og stilen, vil forsikringsselskaberne give point, og disse scores vil bestemme forsikringspræmien. Bedre score, lavere præmie.

Sammen med denne politik kan en person også vælge flydende politikker. Hvis en person ejer mere end et køretøj, det være sig en firehjulet eller en tohjulet bil. Alle disse køretøjer vil være dækket af denne fælles politik. Ejeren behøver ikke at gå efter individuelle forsikringer for hvert køretøj. Denne nye meddelelse fra myndighederne menes at gøre forsikringerne meget mere overkommelige for ejerne.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.