Spekulationerne om, at Maruti Suzuki planlægger en femdørs version af den populære firehjulstrukne terrængående terrængående SUV Jimny, har kørt rundt i et stykke tid. Mens Maruti Suzuki endnu ikke har bekræftet lanceringen af ​​Jimny i Indien officielt, ser det ud til, at den arbejder hemmeligt i fuld gang i den rigtige retning. Et par billeder af den fem-dørs version af Suzuki Jimny, der gennemgår prøvekørsler i Europa, er dukket op på Carscoopshvilket indikerer, at Suzuki faktisk planlægger SUV’en til det indiske bilmarked.

Maruti Suzuki Jimmy 5-dørs spottet officielt før lanceringen

De stærkt camouflerede testmuler i femdørsversionen af ​​Suzuki Jimny ser tilsyneladende længere ud end den globale tredørsversion af SUV’en. Som forventet har den femdørs Suzuki Jimny en strakt længde og længere akselafstand for at rumme de yderligere to døre til anden række. Derudover får den også ekstra vinduer for at komplementere de tilføjede døre, som er firkantede og passer godt til det overordnede opretstående og boxede design af Jimny.

5-dørs Maruti Suzuki Jimny

Maruti Suzuki Jimmy 5-dørs spottet officielt før lanceringen

Mens hele karrosseriet er dækket af camouflage, er det tydeligt, at den femdørs Suzuki Jimny bevarer front- og bagprofilerne i tredørsversionen. Det betyder, at den femdørs Jimny også vil drage fordel af elementer som afrundede huse til projektorforlygter, en frontgrill med lodrette lameller, 16-tommer alufælge og et beslag til reservehjulet på bagklappen.

Maruti Suzuki Jimmy 5-dørs spottet officielt før lanceringen

Selv kabinen på testmuldyrene på den femdørs Suzuki Jimny er synlig i et af de spionbilleder, der dukkede op, hvilket viser, at denne nye version af Jimny vil forblive uændret indefra. Denne nye femdørs Jimny kommer fortsat med et tre-eget multifunktionsrat og en gammeldags instrumentkonsol med dedikerede huse. Den får også et infotainmentsystem med touchscreen, betjeningsknapper til klimaanlægget i midterkonsollen og afrundede AC-ventiler. Modellen på billederne har også et automatgear håndtag.

Suzuki Jimny ankommer snart til Indien

Til det indiske marked vil Suzuki måske lancere denne femdørs version af Jimny for at gøre den mere praktisk og anvendelig, med familieorienterede indiske købere i tankerne. Denne version vil falde inden for under-fire meter beslaget med en samlet længde på mindre end fire meter og en akselafstand på omkring 2.500 mm. Den ekstra længde og akselafstand vil frigøre mere plads til anden række passagerer og bagagerumsrummet.

Hvis Maruti Suzuki Jimny lanceres i Indien, vil den dele sin 1,5-liters firecylindrede K15C Dualjet-motor med naturligt aspiration, som har fundet vej i den opdaterede Ertiga og XL6 og den helt nye Brezza. Assisteret med et mildt hybridsystem producerer denne motor 103 hk maksimal effekt og 136,8 Nm maksimalt drejningsmoment. Mens en 5-trins manuel gearkasse vil blive tilbudt som standardgearkasse, vil en valgfri 6-trins momentomformer også blive introduceret som ekstraudstyr. Efter al sandsynlighed vil den Indien-specifikke Suzuki Jimny have sit mest tidligere træk tilbudt som standard – Suzukis AllGrip firehjulstræk.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.