MG Hector blev lanceret med stor fanfare i august 2019, og siden da har den været en volumenbringer for MG i Indien. Hector modtog allerede et mildt ansigtsløft i 2021, hvor SUV’en modtog milde eksteriør- og interiøropdateringer og funktioner. MG planlægger endnu en lignende opdatering til Hector, og testmuldyrene på den opdaterede SUV er blevet set af CarBlogIndien viser fuldt afslørede detaljer om det kommende ansigtsløft.

MG Hector Facelift set med ADAS før officiel lancering

Til at starte med er opdateringerne til ydersiden af ​​den forfriskede MG Hector milde, hvor SUV’en nu modtager vandrette lameller til frontgrillen. Frontpanelet ligner nu meget Wuling Almaz, en badge-konstrueret version af MG Hector, der sælges i Sydøstasien. Testmulen viser, at alle kromelementerne i frontpanelet, inklusive forlygten og gitteret, er blevet afkromet og har fået en helt sort behandling. Forlygterne ser også lidt anderledes ud med enkelte store projektorer i hvert hus, mod de to små LED-projektorer i den nuværende model.

MG Hector Facelift set med ADAS før officiel lancering

Vil få ADAS

Den store ændring foran på MG Hector ser ud til at være den indbydende tilføjelse af den rektangulært formede radar for autonomt køreassistentsystem (ADAS) i midten af ​​den forreste kofanger. Dette gør Hector til den tredje SUV fra MG med ADAS, da Gloster og Astor allerede er tilgængelige med henholdsvis Level-1 og Level-2 ADAS. Forvent, at den nye Hector får Level-2 ADAS med funktioner som autonom nødbremse, adaptiv fartpilot, vognbaneassistent, vognbaneskifteadvarsel, parkeringsassistent og mere.

De andre udvendige ændringer, som er synlige i testmulen på den forfriskede MG Hector, omfatter et nyt design til 18-tommer dual-tone alufælge og reviderede LED-baglygter. Baglygterne ligner meget dem på Hector Plus, den tre-rækkede version af Hector. Tagrælingene er også mørklagte. Selvom detaljerne i kabinen ikke er synlige i spionbillederne, forventer vi, at kabinen forbliver nogenlunde uændret. Det kan dog få den dashboardmonterede personlige AI-assistent, som debuterede i MG Astor sidste år.

Den reviderede MG Hector forventes at bibeholde drivlinjen i den nuværende version, som omfatter to forskellige motoroptioner – en 1,5-liters turbobenzin- og en 2,0-liters dieselmotor. Turbo-benzinmotoren kræver 143 hk effekt og 250 Nm drejningsmoment og fås med to transmissionsmuligheder – en 6-trins manuel og en CVT. De benzinmanuelle versioner nyder også godt af 48V mild-hybrid teknologi. Til gengæld leverer dieselmotoren 170 hk og et drejningsmoment på 350 Nm og forventes at beholde den nuværende 6-trins manuelle gearkasse.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.