Ambani-klanens kærlighed til high-end SUV’er og præstationsbiler er en åben hemmelighed. Ambani-familien ejer en lang liste af high-end biler, herunder flere OEM skudsikre saloner. Familiens populære konvoj, der får high-end SUV’er som Land Rover Range Rover, blev for nylig set med Bentley Bentayga facelift. CS12 Vlogs fik øje på den nye hvidfarvede Bentley Bentayga i Mumbai.

Bentley Bentayga V8 facelift

Hvid ser ud til at være den nye favorit til familiens luksus-SUV’er. Ambani-familien modtog den tredje Bentayga for nylig, og den er færdig i en hvid farve ligesom Rolls Royce Cullinan. Dette er 2021 Bentley Bentayga, som den britiske producent løftede sløret for i 2020. Familien ejer allerede en i Racing Green og en anden i brun farve. En af dem er drevet af en W12-motor og den anden af ​​en V8-motor.

Bentley klippede V8-dieselen sidste år, mens han beholdt benzin W12 og benzin V8. I Indien tilbyder Bentley dog ​​officielt kun V8-varianten.

Mukesh Ambani får sin 3. Bentley Bentayga med hjem

Et lignende eller det samme køretøj blev set sidste år i Antilia, som er Ambanis officielle bolig. Men på det tidspunkt havde bilen ikke noget registreringsnummer. Det ser ud til, at familien endelig er begyndt at bruge den nye Bentayga, der har ligget længe i garagen. Bentayga V8 benzinvarianten koster Rs 4,10 crore, ex-showroom.

Bentley Bentayga W12

Ambanis var en af ​​de første til at modtage leveringen af ​​Bentley Bentayga i Indien. Færdig i en smuk Racing Green-nuance er dette den eneste Bentley i landet, der har Breitling Mulliner Tourbillon-uret, der i sig selv koster mere end 1 crore Rs. Dette er top-end, højtydende version af Bentayga, der bliver drevet af en 6,0-liters W12-benzinmotor. Den genererer en maksimal effekt på 600 hk og et maksimalt drejningsmoment på 900 Nm. Ambani-familien bruger ikke denne bil meget, selvom Akash Ambani er blevet set køre bilen ved flere lejligheder.

Bentley Bentayga V8

Kort efter leveringen af ​​deres første Bentayga modtog familien deres anden Bentayga. Det er den billigste af de to, men koster stadig flere millioner kroner. Dette bruges mest af den yngre søn – Anant Ambani, og det har en skør psykedelisk indpakning. Det tilbyder også en række avancerede funktioner og er et af de mest luksuriøse køretøjer, der nogensinde er lavet. Den bliver drevet af en 4,0-liters V8-motor, der genererer en maksimal effekt på 542 hk og et maksimalt drejningsmoment på 770 Nm.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.