For et par dage siden blev en rytter med en Swiggy-rygsæk viral på internettet. Manden blev set ride på en hvid hest på de oversvømmede veje i Mumbai. Swiggy har nu opfordret folk til at identificere manden, der rider på hesten.

Den uidentificerede mand blev set på vejene i Mumbai for nylig, og videoen blev viral på internettet. Manden vandt popularitet på sociale medieplatforme. Mange brugere satte pris på manden for at bruge hesten til at levere mad selv under regnen.

Swiggy tog til Twitter og bad om hjælp til at identificere manden på hesten. Leveringsplatformen satte også pris på den uventede omtale. Navnet på leveringsagenten er dog stadig ukendt.

Efter at have bedt om hjælp til at identificere manden på hesten annoncerede Swiggy også 5.000 Rs Swiggy Money til den første person, der vil give nyttige oplysninger om ulykkens brandambassadør. Swiggy vil gerne takke manden, lød det videre på tweetet.

Ukonventionelle leveringsmetoder

Swiggy jager efter manden, der brugte en hest til at levere mad under Mumbai-regnen [Video]

Sidste år brugte en vlogger i et forsøg på at få flere visninger en Kawasaki Ninja H2 til at levere mad til en dag. Selvom der ikke er nogen logik bag at bruge sådanne high-end køretøjer til at levere ordrer, gør mange det for kameraet og for at få visninger. I det virkelige liv kan man ikke holde til at bruge højtydende køretøjer dagligt til leveringer regelmæssigt.

Faktisk kan brug af sådanne højtydende maskiner på stærkt overbelastede indiske veje forårsage mere skade end gavn. Det er derfor, de fleste bruger den enkleste form til at levere ordrer i Indien, og cykler i massesegment og automatiske scootere er de første valg. Mange bruger også cykler.

I de overbelastede byområder, hvor disse apps er mest populære, er det ikke praktisk og klogt at bruge avancerede køretøjer. Ja, de gør sig godt til visningstælleren på videoerne, men ellers er de slet ikke nyttige.

Swiggy ønsker at bruge miljøvenlige metoder

Swiggy præciserede, at selvom de ønsker at indføre mere miljøvenlige måder at levere mad på, er de konventionelle metoder ikke blevet erstattet med muldyr og heste. De fleste Swiggy leveringspartnere bruger cykler og motorcykler til at levere maden fra restauranten til døren.

Vi så også et par filantropihændelser, der involverede Swiggy-leveringspartnere for nylig. Mange mennesker crowd-finansierede motorcykler til forskellige leveringspartnere for at gøre deres liv lettere. Men hestens mand fangede helt sikkert mange øjne og er blevet et mysterium for virksomheden selv.

setTimeout(
function aa(){
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘694814947291917’);
fbq(‘init’, ‘278093033017802’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 300);

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.