Tenneco Inc. sagde CEO Brian Kesseler vil blive erstattet af Jim Voss når investor Apollo Global Management Inc.’s ventende opkøb på 1,6 milliarder dollar af leverandøren er gennemført.

Voss, administrerende direktør for Apollo, vil tage over som chef for Tenneco, når flere endelige betingelser er opfyldt, og handlen lukkes, sagde virksomheden torsdag i en indgivelse til US Securities and Exchange Commission.

Selskaberne annoncerede overtagelsen den 23. februar. Tenneco vil fortsætte med at operere under Tenneco-mærket som et helejet datterselskab af Pegasus Holdings, sagde selskaberne i en pressemeddelelse.

Tennecos bestyrelse og aktionærer har godkendt aftalen.

Tenneco leverer komponenter som lyddæmpere og støddæmpere. Det ejer også adskillige eftermarkedsmærker såsom Champion tændrør, som det arvede fra opkøbet af den mangeårige Detroit-område-leverandør Federal Mogul i 2018 for 5,4 milliarder dollars.

Apollo-partner Michael Reiss sagde i erklæringen: “Vi ser frem til at arbejde sammen med Tenneco-teamet for at bygge videre på det stærke fundament, der er på plads i dag, investere på tværs af deres platform og produktkategorier for vækst og levere innovative løsninger til kunderne.”

Tenneco sagde, at de forventer at gennemføre transaktionen i anden halvdel af 2022.

Talsmænd for Tenneco og Apollo kunne ikke nås for yderligere kommentarer.

Tenneco rangerer som nr. 12 i 2022 Bilnyheder liste over de 100 bedste globale leverandører med et verdensomspændende salg til bilproducenter på $15 milliarder i 2021.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.