Websteder, der er vært for autoauktioner for bjærgning, giver dig en problemfri måde at købe din drømmebil til en forbløffende pris. Hvert år betragtes tusindvis af køretøjer som totalt tab af deres forsikringsselskaber, hvoraf mange stadig har en masse liv tilbage i dem. Du kan købe sådanne køretøjer til utroligt lave priser ved at deltage i online auto-auktioner i Texas og andre steder. Hvis du er ny i verden af ​​online autoauktioner, er denne artikel for dig. Læs videre, mens vi præsenterer en kort begynderguide, der dækker alt, hvad du behøver at vide om at deltage i online bilauktioner. Læs videre.

Auktionerne er åbne for alle

Der var engang, for ikke så længe siden, hvor man skulle have en forhandler- eller forretningslicens for at byde på og købe bjærgningskøretøjer. Sådan er det ikke længere. Bjærgningsautoauktioner, der afholdes af førende websteder såsom AutoBidMaster, er åbne for alle, hvilket betyder, at enhver voksen kan deltage, uanset om de er i USA eller praktisk talt enhver anden del af verden.

Tilmelding er obligatorisk

For at sikre strømlinet kommunikation og rekordhåndtering kræver de fleste autoauktionswebsteder, at folk bliver et registreret medlem for at deltage i deres online autoauktioner. Registreringsprocessen er dog generelt ret enkel. Hos AutoBidMaster kan du for eksempel enten Tilmeld ved at give nogle grundlæggende oplysninger eller ved at bruge din Facebook- eller Google-konto.

Læs også: Besvarelse af ofte stillede spørgsmål om online bilauktioner

Sikkerhedsdepositum kan refunderes

EN depositum gebyr er noget, der sender en række spørgsmål til lederne af ønskekøbere. Det er derfor vigtigt at vide, at det sikkerhedsdepositum, som de fleste websteder kræver, kan refunderes fuldstændigt. Det er blot for at sikre budgivernes seriøsitet og også bestemme deres købekraft. Hos AutoBidMaster, for eksempel, skal depositumsgebyret være mindst 10 procent af bilens værdi.

Afslut

Takket være auto auktion websteder, købe en bil gennem en bjærgning autoauktion i Texas og andre steder er blevet nemmere end nogensinde. Du skal blot registrere dig for at oprette en medlemskonto, foretage et depositum og begynde at byde på en række rene og bjærgningsbiler, på tværs af segmenter, trim og modelår. Hvis du har spørgsmål om vores autobjærgningsauktion i Texas eller nogen af ​​de rense- eller bjærgningsbiler, der er til salg i vores lager, skal du blot ringe +1 (503) 298-4300mandag til fredag, 04:00 til 16:00 (Pacific Time).

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.