BIMMERPOST

På kun omkring 700 miles var det tid til en roadtrip. Vi kørte over 500 miles kørte fra det nordlige NJ ned ad I-81 og til sidst til noget af Blue Ridge Parkway. På I-81 blev jeg udfordret af en hvid modificeret E90, hvilket var sjovt, nej, han kunne ikke fange mig. Vi stoppede ved et motorcykeludlejningssted på en gård lige ved BRP. Gennem let regn begyndte bjerg-B-vejene at blive sjovere herfra, dramatisk banking, højdeændringer, hårnålesving, alt det gode. Bortset fra et grydehul, der resulterede i en sidevægsboble foran til højre.

Tilbage på Blue Ridge Parkway var hjemmebasen for turen byen Asheville NC, god mad og levende musik. Da vejret var klaret, kom vi tidligt ud og begav os 2 timer vestpå mod Tail of the Dragon, og de mange andre sjove veje langs grænsen mellem North Carolina og Tennessee.

M240i fortærer miles på motorvejen. I Eco-tilstand så vi 35 mpg køre omkring 80 mph i bakket terræn. Kørekvaliteten og siddepladser til to er meget behagelig. Jeg sætter pris på, at udstødningsventilen er lukket, i ikke-sportstilstande og HK-stereo. Til en tur som denne ville jeg ønske, at jeg havde den automatiske fartpilot. At passere på motorvejen er bare ubesværet.

På de våde eller fugtige snoede veje er M240 xdrive et grebsmonster. Min bil har Pirelli P-zero non-RF sommerdæk. På intet tidspunkt gled eller gled jeg, da jeg skubbede gennem bjergvejene i sport+.

Vi ramte Dragens Hale midt i ugen, da vejene tørrede op, og kørte et frem og tilbage. Jeg skubbede bilen så hårdt, jeg kunne troede de snævre 318 sving, og fik ærligt talt en ny respekt for denne bil. At accelerere hårdt ud af de bakkede sving fik de 225 fronter til at hvine, men på intet tidspunkt mærkede jeg bilen ude af slagsen. Venstre trækkraft og stabilitetskontrol på, og jeg fik aldrig bagenden til at bevæge sig for meget. Jeg satte mere pris på styretøjet nu for dets hastighed og præcision. Til sidst var jeg moderat hård ved bremserne, da jeg spurtede mellem hvert sæt sving. Ja, der er en lille blød indledende pedalfølelse, men det giver dig også mulighed for let at skrubbe hastigheden. Når de trykkes hårdere, fungerer bremserne ganske godt selv efter gentagen brug. Dæktemperaturerne steg til omkring 126F, lufttemperaturen var omkring 72.

Samlet set var det en ganske fantastisk tur, over 2.200 miles nu. Denne bil kan tage dig overalt, hvad angår komfort, sikkerhed og hastighed. Køredynamikken er også fantastisk, når du er på de sjove veje. Som et resultat af forsøget på at opnå et afbalanceret køretøj, er føreren lidt mere isoleret, og bilen en smule tungere end en ægte sportsvogn. Men du sætter også pris på de samme egenskaber, når de bruges som din daglige chauffør.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.