Pickup trucks betragtes som en af ​​de mest pålidelige og populære biler i USA. Det er på grund af deres funktionalitet og gode pasform til klimaet eller landskabet. Der er en masse funktioner, der betyder noget ved køb af en pickup, såsom producent, motor, interiør og pris. Efter vores mening er den vigtigste lang levetid. Det er derfor, vi dedikerede dette indlæg til den længstvarende anmeldelse af pickup trucks. Hvis du får interesse for at købe et af disse køretøjer, så tag et blik på tilbuddene AutoBidMaster har. Tjek de tilgængelige tilbud og foretag dit valg.

Det er vigtigt at sætte nogle parametre, som kan afspejle bilens pålidelighed og lade os drage nogle konklusioner. Her finder du de lastbiler, der plejer at køre 200.000 miles eller mere, ifølge bilelskernes anmeldelser. Derudover tog vi den forventede afhentningspålidelighedsvurdering af JD Power. Så lad os dykke ned i emnet!

Honda Ridgeline

Honda Ridgeline billede

Denne mellemstore model er berømt for sine perfekte sikkerhedsparametre og kollisionstestresultater. Lastbilen har en tværmonteret 3,5-liters 6-cylindret motor med 284 hk og to modifikationer med for- eller firehjulstræk. Den mest pålidelige model, ifølge anmeldelser, er andengenerations 2017 Honda Ridgeline. Dens interiør med læderelementer er ret “frisk” og udstyret med moderne teknologier. Prisen for 2017 Honda Ridgeline i forskellige konfigurationer varierer fra $26.500 til $37.000. I gennemsnit kan du få en god for $33.300. Ifølge JD Power har denne pickup truck model en næsten fejlfri forventet pålidelighedsvurdering på 4,5 ud af 5. På AutoBidMaster hjemmeside, kan du finde en Honda Ridgeline med mindre skader.

Toyota Tundra

Toyota Tundra billede

Denne gang anmeldes en kraftfuld og aggressiv pickup her. Hvis vi taler om et godt forhold mellem kvalitet og pris for denne model, anbefaler vi at stifte bekendtskab med 2018 Toyota Tundra 4WD SR Double Cab-konfigurationen. Den har en 4,6-liters, 8-cylindret motor og firehjulstræk transmission. Hestekræfterne når op på cirka 400! Toyota Tundra har imponerende egenskaber, men også dårlig brændstoføkonomi. Dens interiør er komfortabelt og førervenligt med bløde materialer og et multimediedisplay. Du burde være klar til at betale omkring $35.500 for en 2018 Toyota Tundra 4WD. Lastbilen har en stor forventet pålidelighedsvurdering af JD Power på 4,5 ud af 5. Besøg vores side for at byde på en Toyota Tundra og få den.

Chevrolet Silverado 1500

Det er en pickup i fuld størrelse med stor ydeevne og egenskaber. Bilen er udstyret med en 5,3-liters V8-motor og en RWD-drivlinje. Hvis du kan lide denne, så tag et kig på 2016 Chevrolet Silverado 1500, som har god kvalitet og koster mindre i forhold til nye modeller. Du kan også bemærke, at pickuppen er designet i en klassisk og lige stil, men den fremhæver blot ejerens status. Taler vi om ydeevne, så yder V8-lastbilen 355 hk. Prisen for en 2016 Chevrolet Silverado 1500 starter ved $25.400; den gennemsnitlige omkostning beløber sig til $33.700. Denne model fik en fejlfri pålidelighedsvurdering på 5 ud af 5 fra JD Power. Vi kan tilbyde dig nogle gode varianter af Chevrolet Silverado.

Toyota Tacoma

Endnu en japansk repræsentant med fremragende off-road-evne er her i vores anmeldelse. Det er en tredje generation af firedørs pickup. En god mulighed er at overveje 2017 Toyota Tacoma Double Cab med en firehjulstrukket transmission. Denne model har to motorkonfigurationer: en 2,7-liters V4, der yder 159 hk, og en 3,5-liters V6 med 278 hk. Når vi taler om dets interiør, besluttede bilproducenten at skabe et behersket opskaleret design med plastikelementer. I gennemsnit beløber prisen på en 2017 Toyota Tacoma sig til $32.500. JD Power giver modellen en forventet pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan gennemse nogle Toyota Tacoma auktioner på vores hjemmeside.

Ford F-150

Her vil vi møde endnu en to-dørs eller firedørs pickup i fuld størrelse. 2016 F-150 fås med en række stærke motorer, lige fra en 282-hestes V6 til en 385-hestes V8. Den mest almindelige motorvolumen er 3,5 liter. Når vi taler om dets interiør, skinner Ford F-150 med elegance og klarhed. Den gennemsnitlige pris for 2016-modellen beløber sig til $34.500. JD Power giver 2016 Ford F-150 en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5 stjerner. Besøg vores budplatform for at se på Ford F-150 pickup trucks.

Takeaway

Tillykke, hvis dine bilkøbsmuligheder endte med en pickup! Det betyder, at du har god smag og ønsker et køretøj af høj kvalitet. Alt du skal gøre er at vælge den pickup, der lever op til dine forventninger. Vi håber guiden kan hjælpe med det.

Vores AutoBidMaster platformen har en bred vifte af gode reddede pickup trucks, du kan købe. De nødvendige trin for at begynde at byde omfatter oprettelse af en konto, give dit id og depositum og stifte bekendtskab med vores retningslinjer. Når alle trinene er taget, kan du frit søge efter din bedste bil. Du er velkommen til at kontakte os online eller telefonisk: +1 (503) 298-4300 (4:00 AM–4:00 PM PST, hverdage).

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.