Uanset om vi taler om nye eller brugte biler, er det næsten givet, at deres markedsværdi falder, så snart de er leveret til køberne. Det er dog ikke altid tilfældet. Der er en række meget eftertragtede biler, med værdier, der faktisk stiger med tiden. Det lyder svært at tro, ikke? Du må hellere tro os, når vi siger det, som i denne artikel, vil vi liste nogle sådanne vidundere, der er blevet ved med at trodse det helt grundlæggende i biløkonomi. Tag et kig.

Mitsubishi EVO IV

Produceret i en kort periode på lidt over et år Mitsubishi Evolution IV er en bil, der virkelig fanger 90’ernes ånd. Drevet af en 2,0 L I4 turboladet motor, der er i stand til at producere op til 280 hk ved 6500 rpm, var EVO IV inspireret af en stærk broderlig afstamning af Mitsubishi rallybiler, hvilket gjorde den til en øjeblikkelig succes blandt tidens unge. Hvis du finder denne sjældne en opført på en online bilauktion, så lad den ikke glide væk!

Toyota MR2

Ofte døbt som “den stakkels mands Ferrari“, det Toyota MR2 var den japanske bilproducents første forsøg på en mellemmotorsportsvogn, og bilen blev øjeblikkeligt bemærket i bilindustrien for udmærkelsen. Selvom den sidste produktionslinje af Toyota MR2 gik i stå i 2007, fortsatte dens popularitet med at vokse, især i USA. Rygtet siger, at Toyota planlægger et comeback af dette ikoniske navneskilt.

Læs også: En klassisk bilvurderingsvejledning

Mazda RX7

Fremstillet fra 1974 til 2002 MazdaRX7 er en af ​​de mest populære biler produceret af Mazda. Et kendetegn for bilteknologi i 70’erne, RX7 tog sig ingen tid til at sikre sin plads i auto-entusiasters hjerter, og i 90’erne var den uden tvivl blandt de skarpeste coupéer på markedet. Højdepunktet ved RX7 var dens to-turboladede 13B-REW-motor med to rotorer. Husk at se efter denne skønhed.

Det sidste ord

De førnævnte modeller er blot nogle få af de mange sådanne sjældne ædelstene, du kan finde på vores online-auktioner med bjærgningsbiler til salg. ganske enkelt Tilmeld hos os for en gratis medlemskonto og lav et fuldt refunderbart depositum for at indstille din købekraft, og det er alt. Når du er registreret, vil du være berettiget til at deltage i vores online bilauktion i CA og andre steder. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +1 (503) 298-4300mandag til fredag, 04:00 til 16:00 (Pacific Time).

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.