Ivan Drury, senior manager for insights for Edmunds, tror ikke, at Jeep vil være tilfreds med “midt i pakken” i salgskapløbet.

En måde at foretage et opadgående træk, sagde Drury, er at udvide porteføljen med et elektrificeret kompas.

Drury pegede på succesen med den bedst sælgende RAV4, som har en bred vifte af tilbud, fra en konventionel hybrid til RAV4 Prime plug-in hybrid. Oven i det, sagde han, er der de traditionelle benzinmodeller, der inkluderer TRD-trim for dem, der leder efter terrængående kapacitet.

RAV4 Hybrid havde sit bedste første halvår nogensinde med 86.673 salg, en stigning på 65,5 procent i forhold til samme periode sidste år, sagde Toyota. Salget af RAV4 Prime til juni steg 5 procent til 10.153.

Drury sagde, at segmentet kræver elektrificerede drivlinjer.

“Uanset om det er plug-in hybrid, full-on EV eller bare en standard hybrid, er det noget, der helt klart giver et ben op,” sagde Drury.

“Det vil tilføje paritet, fordi vi allerede ser så mange plug-in hybrider og hybrider i dette rige.”

Karl Brauer, executive analytiker hos iSeeCars.com, sagde, at en plug-in hybrid variant ville fungere i USA

“Vi har set virkelig positive reaktioner på alle [Jeep] 4xe version, der er kommet så langt,” sagde Brauer. “Hvis de ønskede at tilføje den komponent til kompasset, ville det kun yderligere styrke dens konkurrenceevne i den kategori og forlænge den tidsramme, som bilen skulle være i stand til at sælge stærkt. “

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.