Vi er vidne til et enormt skift i retning af #brugtbilmarkedet. SUV-segmentet krymper heller ikke. Disse praktiske maskiner er go-to-løsningerne for alle, der ønsker at opleve alle fordelene ved en øget siddeposition og mere robuste affjedring. Mens SUV’er kommer i alle former og størrelser, vil kun flere mammutter skære sennep til at transportere syv eller endda otte passagerer. De kan trække, trække og tage alt dit udstyr uden at ofre komforten. I denne blog gennemgår vi de bedst brugte 7-sæders SUV’er, du kan støde på på vores bilauktioner.

Audi Q7

bedst brugte 7 personers suv

Dette er en helårs-vogn med det beundrede quattro-firehjulstræk. Audi Q7 er blandt de bedste 7-personers luksus-SUV’er, du kan købe. Vi vil gerne fremhæve dens exceptionelle interiørkvalitet, lynlåste TFSI-motorer og kæmpe stor plads i kabinen. Avanceret luftaffjedring er tilgængelig, samt en trækpakke. Q7 kan trække 7.700 lbs på ethvert terræn udstyret med en. En premium Bang og Olufsen®-lyd hjælper dig med at nyde dine yndlingssange eller podcasts undervejs. Hvis du er til luksus-SUV’er, vil denne model fange din opmærksomhed.

BMW X7

bedst brugte 7 personers suv

BMW har været meget sent ude med deres svar på Mercedes-Benz GLS og ovennævnte Audi Q7. Faktisk er denne gigant en topbedømt 7-passager luksus SUV, der tilbyder ren raffinement inde og ude. Ud over det tilbyder den bayerske producent enten V6- eller V8-motorer. De har nok gejst til at skubbe denne næsten 3-tons SUV til 62 mph på et øjeblik. BMW X7 kan nå 62 mph fra 4,7 til 7 sekunder, afhængigt af trim. Mange temmelig værdifulde funktioner såsom et fugleperspektiv på bilen for at lette din parkering og et intelligent firehjulstræk er klar til X7. AutoBidMaster teamet er sikker på, at du vil være tilfreds med dens overdådige tur.

Dodge Durango

bedst brugte 7 personers suv

Den eneste amerikanske bil på denne liste over de bedst brugte 7-sæders SUV’er er Dodge Durango. Led ikke længere, hvis du ofte er på farten med din familie. Det vil være op til enhver opgave, når det kommer til at transportere en masse mennesker og deres ting. Interessant nok har denne robuste SUV en af ​​de mest utrolige trækkapaciteter i klassen: op til 8.700 lbs. En valgfri tredje række er rummelig nok til at rumme to voksne og tilbyder generøs benplads. Der gemmer sig dog ægte generøsitet under hætten. Producenten tilbyder fire motormuligheder til Durango: en 3.6L V6, en 5.7L HEMI V8 til R/T, en 6.4L HEMI V8 til SRT og en 6.2L HEMI V8 til overvældende Hellcat-trim. Dodge Durango SRT Hellcat er den mest kraftfulde 7-personers SUV i verden med 707 hestekræfter. Kan du lide at få en vognmand, der ikke ligner noget andet?

Honda Pilot

bedst brugte 7 personers suv

I AutoBidMaster’s mener, at Honda Pilot er den mest pålidelige 7-personers. Denne er fortsat det foretrukne valg blandt tusindvis af amerikanere, der søger familievognmændene. Den er motiveret af en 3,5L V6 med 280 hestekræfter og kan have fra 6 til 8 sæder, afhængigt af en kundes præference. Dens brugervenlige infotainment med smartphone-kompatibilitet og forskellige dimser til bagsædepassagerer vil hjælpe dine kolleger med at bekæmpe kedsomhed på vejen. Ikke desto mindre dette Honda har ofret noget af sit potentiale for bugsering, så du vil ikke være i stand til at trække mere end 5.000 lbs.

Kia Sorento

bedst brugte 7 personers suv

Koreanske producenter har taget et alvorligt skridt foran. De kæmper om forbrugernes pengepung med teknologisk avancerede og stilfulde køretøjer. Kia Sorento er en af ​​de mest overkommelige 7-personers SUV’er på markedet. Det har en rummelig kabine (dog en smule pæn tredje række), masser af sikkerhedshjælp til føreren og passagererne og tilbyder en anstændig brændstoføkonomi. Den nyeste generation af den koreanske tredjerækkes SUV får op til 37 mpg kombineret takket være dens hybride drivlinje. Ældre modeller er måske ikke så effektive som de nuværende, men de tilbyder stadig fremragende værdi.

Sidste Ord

Vi har din ryg, hvis du ønsker en ny familievogn med forbedrede muligheder. Masser af de bedst brugte 7-personers SUV’er venter på dig med enorme rabatter fra deres MSRP på AutoBidMaster. Det samme gør vores professionelle supportteam, som er klar til at navigere i vandet for dig. Du kan nå os på: +1 (503) 298-4300 (4:00 – 16:00 Pacific Standard Time, mandag til fredag) hvis noget er uklart. Tilmeld, upload en kopi af dit offentligt udstedte id, fortsæt med det refunderbare depositum, og du er næsten klar. Det bliver du nødt til opgradere dit medlemskab for at få ubegrænset adgang til live-auktioner. Godt bud!

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.