Hej, i dag er vi klar til at dele endnu en glad kundes oplevelse med dig. I denne måned talte vi med en anden køber. Han er fra Kasakhstan og har vundet fire biler til dato. Nu kan du læse hans korte historie nedenfor, med hans ord.

Hvordan hjalp AutoBidMaster mig med at få mine drømmebiler?

Jeg er så glad for at handle med dig.

Det var det første køretøj, jeg købte fra ABM til reparationsprojektet.

autobidmaster anmeldelser

Da jeg gennemsøgte køretøjet, fokuserede jeg på lav skade og pris. Især sælger lejebiler og forsikringsbiler. Og langt fra udskibningshavne. Fordi disse kriterier gjorde mine indkøb billige og i god stand bil. Jeg er også nødt til at fortælle dig den enorme hjælp, Art Sibgatullin og Peter Gulordava, Lounge Manager til at vælge et godt køretøj.

autobidmaster anmeldelser

Jeg blev overrasket, da jeg første gang så min bil. Like billedet fra auktionen. Som jeg forventede. Den blev kørt og kørt. Jeg kørte den hjem og reparerede den, fordi venstre sidedøre var en mindre bule/ridse.

autobidmaster anmeldelser

Som jeg sagde tidligere, reparerer og sælger jeg bilen. Jeg er 100 % sikker på, at denne bil giver mere overskud.

Almas

Bundlinie

At få en bil fra en auktion er en enkel, men samtidig givende oplevelse. Flere kunder fra hele verden er glade for deres køb. Vi er glade for at kunne levere vores tjenester til jer alle. Uanset dine præferencer for biler, AutoBidMaster har noget for enhver smag. Er du klar til at blive vores næste taknemmelige kunde? Spild ikke et øjeblik, hvis ja. Du kan få fingrene i din drømmebil, hvis du Tilmeldupload en kopi af dit offentligt udstedte id, placer et depositum og opgrader et medlemskab. Tillykke, du er klar. AutoBidMaster supportteam er klar til at høre alle dine spørgsmål på +1 (503) 298-4300 (4:00 – 16:00 GMT-7, hverdage).

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.