BIMMERPOST

Et af mine yndlingsområder, der følger med at eje, modificere og detaljere din egen bil – er de relationer, du opbygger med mennesker, som du sandsynligvis aldrig ville have valgt fra en række til at være din ven, meget mindre en, du deler sådan en passion, ligesom modding M5’er med.

Entusiaster, der præsenterer os selv for hinanden, ikke ved vores guds fornavne, som vi har skrevet igen og igen gennem hele vores liv, men i stedet ved et brugernavn og et billede af vores bil. Og på en eller anden måde stammer vi fra denne fælles interesse, online mødested, venskaber, forretningsforbindelser, og for nogle af os sandsynligvis endda et tilhold eller at få dit navn sortlistet.

Da jeg afgav min bestilling på min individuelle build F90, stillede jeg et par dusin spørgsmål, fyldt med de forskellige sider og sektioner i dette forum. Der var dog et medlem, , Jose, aka, josec70 som altid var super hjælpsom med at besvare mange af mine spørgsmål, og som var så venlig at endda tale i telefon. Jeg husker specifikt en nat i december 2020, hvor Jose og jeg talte i telefonen i omkring en time, mens jeg gik frem og tilbage og stillede spørgsmål om hans konstruktion og mods og hans meninger, og prøvede at sammensætte min egen plan for, hvordan jeg skulle begynde mit F90-projekt.

Lidt vidste vi begge, at vi ville bruge det meste af de næste 2 år på at udveksle billeder og information om mod-processen af ​​min Fashion Grey F90, og Jose ville give mig opdateringer om hans Chalk F90, og hvornår den var plads til produktion. Vi jokede begge altid med, hvordan vi skulle få de to biler sammen til et “Grey Cousins”-fotoshoot, når vi begge følte os klar til at vise os frem.

Jeg glemte næsten Jose der i et godt stykke tid – da han blev offer for “RAM Recall-problemet”, som forsinkede hans levering med 3 måneder, efter at hans første produktionstid var næsten det dobbelte af, hvad der oprindeligt blev lovet. Jeg ville altid være i ærefrygt over Joses tålmodighed og “det er alle gode” vibes. Mens jeg ville have været nødt til at fordoble mine terapeutbesøg for at diskutere mine coping-evner eller mangel på dem, tøvede Jose aldrig, han holdt slutresultatet i kikkerten.

Dagen kom, hvor begge biler var “færdige”, eller som vi kan lide at tro, acceptabelt nok til at hyre en fotograf til yderligere at sætte skub i vores bilafhængighed…

Jeg fløj ned ad I-95 på, hvad der virkede som en perfekt søndag eftermiddag i det sydlige Florida. En solid 40 mile vandretur hver vej ned til University of Miami i Coral Gables, FL. Min destination var indkommende, og ruten sluttede på mine CarPlay-æblekort – jeg kiggede til højre for mig og så en grålig Sedan sidde under skyggen af ​​Miami-metrobanen og glødede fra et af de mest grundigt udførte keramik-/PPF-opgaver, jeg’ har set. Et par lyn til nedgearing og sænkning for endelig at møde denne mystiske mand, der gemmer sig bag “Jose M5”-kontakten i min telefon, som jeg har brugt al denne tid på at kommunikere med i løbet af de sidste 2 år…

Øjeblikket kom, hvor Fashion Grey og Chalk white ” mødte ” hinanden, og det var intet mindre end, hvad jeg forventede. Joses bil var smuk. En forbløffende bil – holdning perfekt opkaldt, klædt i en PPF’et Chalk White Individual maling, der oser af den tilpassede BMW-stemning. Hans 789M hjul er malet ordentligt om i blank sort – hvilket fremhæver de “uden omkostning sparet” valgfri CCB’er fra BMW. Jeg kunne ikke overskue, hvordan fjernelse af poleringsfarverne fra hjulet gav detaljerne og skønheden i denne $10k-option et så forstærket udseende.
Jose er bestemt ikke fremmed for modding af M5’er, dette er hans 6. lærred at efterlade sine indtryk på.
Jeg vil indrømme, at det var det øjeblik, hvor skræmmeskyen begyndte at bevæge sig over, da jeg lærte, at han ikke kun havde en pænt modificeret F90 i sin indkørsel i øjeblikket, men han havde 4 ANDRE M5’ere, der gik tilbage til den mægtige E60, og hans seneste gengivelse, Chalk White LCI, på bestilling.

Ligesom hans F90 – Jose selv er en tilstedeværelse. Stående på, hvad jeg ville gætte på, er 6’4 (over min 6 ft bygning), og skuldre er åbenbart ikke sprunget over i gymnastiksalen. Hans håndtryk var knogleknusende, og for en, der kan lide at være sikker på at efterlade sit indtryk i sit håndtryk, følte jeg et behov for at sige “HOLY F*** MAN Sikke et håndtryk” efter vi mødtes. Det var ikke smertefuldt, men meget nærværende, hvilket gjorde dig meget opmærksom på, at han var foran dig. Det var en subtil påmindelse”Oye, mira – Vi er her – Se på mig – lad os have det sjovt. Men smid det ikke op” type feel LOL (jeg mener det på den mest respektfulde måde som muligt!) Han var rolig og cool – men en med kropssprog og aura siger “gør dig selv en tjeneste papi, og gør mig ikke ked af det

Vi inspicerede begge hinandens byggerier meget detaljeret, diskuterede vores tanker og erfaringer og komplimenterede forskellene. Vi blev ved med at grine for os selv i vantro over, at vi endelig fandt sammen og fik det til at ske.

Efter at have brugt et par timer på at terrorisere Coral Gables, med ingen ringere end GRIZZLY (Instagram:@grizzly_media) bag linserne følte jeg, at jeg lige havde deltaget i en “once in a lifetime”-oplevelse som BMW-ejer. (Før jeg fortsætter: EKSTRA SÆRLIG RÅB TIL GRIZZLY, EN FRYGSELLØS, MEGET STOR MAND, SOM VIL STÅ OP PÅ ENHVER OVERFLADE, UANSET HVOR FARLIGE DET ER, AT FÅ DET SKUD DU ER UDØG, OG HAN GIVER STORE KRAM) At tro, at Jose og jeg er 30 minutters kørsel fra hinanden, begge har en “grå” tema OEM+ M5’er, begge individuelle opbygninger af, hvad der anses for at være den sidste store M5, og både ryddet op og modificeret til de acceptable standarder, der er værd at fremvise, unødvendigt at sige, jeg kørte hjem med taknemmelighed og takkede Gud for rejsen så langt i livet, såvel som mit BMW-liv. Virkelig en velsignelse at nyde sådanne fine maskiner som disse, og med så jordnære, seje mennesker, der deler din passion og dille.

Aldersforskellen mellem os (næsten 20 år) var slet ikke synlig hele dagen, ikke en eneste gang forsøgte Jose at stå på mine skuldre med sin aldersfordel og få mig til at føle mig “mindre” end, som nogle bilejere gør dem yngre end selv føler – og det er det smukke ved dette samfund, og gode mennesker, der stadig eksisterer i verden. Held og lykke til Jose med hans nye tilføjelse til hans lange liste af legender! Forhåbentlig krydser han 200 miles mærket på sin odo, når denne tråd har ramt fora! Lol virkelig – kør den ting mand!

Og nu…. Ansigtet af

2022 Individuel Kridhvid F90 M5-konkurrence
&
2021 Individuel modegrå F90 M5-konkurrence
University of Miami, FL / Coral Cables
april 2022

Navn: pHfu76tY.jpg Visninger: 5835 Størrelse: 404,8 KB

Navn: 7xn7LkjI-1.jpg Visninger: 5795 Størrelse: 180,7 KB

Navn: EayUuCHk.jpg Visninger: 5791 Størrelse: 127,3 KB

Navn: jFPrxlPs.jpg Visninger: 5416 Størrelse: 361,5 KB

Navn: NNu-rQd8.jpg Visninger: 5415 Størrelse: 273,5 KB

Navn: 06PmuAP8.jpg Visninger: 5454 Størrelse: 180,9 KB

Navn: -p3tJZrk.jpg Visninger: 5754 Størrelse: 264,4 KB

Navn: PPkQNAdc.jpg Visninger: 5754 Størrelse: 404,1 KB


Sidst redigeret af FSHNGRY; 13-05-2022 kl 12:29..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.