Den globale pandemi forårsagede mange negative konsekvenser for bilindustrien. Hvis man ser bort fra den globale chipmangel, er de fleste nye modeller blevet forsinket på grund af fabrikslukninger og funktionssvigte forsyningskæder. Faktisk er bilverdenen blevet fuldstændig oprejst. Købere i USA begyndte at søge efter de mest amerikansk fremstillede køretøjer for at bidrage til en hurtig genopretning af landets økonomi. Sådan et køb viste sig at være mere komplekst, end du måske havde troet. Med fremkomsten af ​​globaliserede økonomier er køb af amerikansk ikke relateret til de mærker, der stammer fra USA. AutoBidMaster er her for at hjælpe dig i processen med at finde de mest amerikansk fremstillede køretøjer. Denne artikel hjælper dig med at vælge de mest patriotiske beslutninger på det evigt voksende bilmarked.

Hvem måler oprindelsen til de mest amerikansk fremstillede køretøjer?

mest amerikansk fremstillede køretøjer

For bedre at forstå denne prestigefyldte pris, vil vi tale om, hvordan mærkning af et køretøj som “amerikansk fremstillet” bestemmes. Vores medjournalister og forskere fra portalen ‘Biler‘ udføre deres uafhængige undersøgelse. De undersøger, hvilke modeller der har komponenter leveret af de amerikanske fabrikker og mange andre vigtige overvejelser. I alt er der fem kriterier for at afgøre, om en bil er amerikansk fremstillet:

  • placeringen af ​​et samlefabrik, hvor køretøjet er fremstillet,
  • levering og mængde af amerikanske/canadiske dele (ifølge American Automobile Labeling Act),
  • oprindelseslande for de tilgængelige motorer,
  • lande, hvorfra transmissioner leveres,
  • og den amerikanske arbejdsstyrke, der er involveret i at lave en bestemt model.

Denne komplekse metode er baseret på data indsamlet fra tilgængelige åbne kilder som f.eks Bilnyheder og individuel dybdegående forskning.

Hvordan bestemmer de de mest amerikansk-fremstillede køretøjer?

amerikanske køretøjer

Når du er klar over de ovennævnte kriterier, vil det være let som en kage at forstå de andre detaljer. Husk, at flere køretøjstyper nedenfor er undtaget fra rangeringer og evalueringer:

  • enhver køretøjstype med en bruttovægt på over 8.500 pund (hvilket betyder, at varevogne og HD-lastbiler ikke er med i spillet),
  • køretøjer, der kun er til flåde,
  • biler annonceret udgået i løbet af året,
  • og hver producent, der bygger mindre end 1.000 køretøjer om året.

Det ‘Biler‘ personale udpeger vinderne hvert år. Trims med forskellige drivlinjer gennemgås separat. Den samme model kan således dukke et par optrædener på årslisten. Når det er sagt, så fokuserer vi nu på de køretøjer, du kan få øje på AutoBidMaster. Nedenfor finder du de fem bedste amerikanske biler.

Toyota Tundra

amerikansk fremstillede lastbiler

Gæt hvad? Ikke-amerikanske mærker vil være talrige på denne liste. Du vil måske påpege, at Tundraer er japanske køretøjer. Det er de faktisk, men de er langt mere amerikanske end ‘Holy Trinity’ af Ford, RAM og GM. Med almindelige ord har japanske producenter også deres fabrikker i USA. Desuden halter en anden japansk lastbil ikke langt bagefter, og det er Honda Ridgeline, der er samlet i Lincoln, AL.

Alligevel er Toyota Tundra ironisk nok stadig en af ​​de mest amerikansk fremstillede lastbiler. Bilproducenten har en samlefabrik i San Antonio, Texas, som forklarer, hvor alle dele kommer fra.

Honda Pilot

mest amerikansk fremstillede køretøjer

Ta-da, her er en anden japansk bil, og det er Honda Pilot. 4 Hondaer blev rangeret blandt de 10 bedste amerikanskfremstillede køretøjer i 2021. Alle elsker dem for deres pålidelighed og funktionalitet. Denne er en flot, rummelig og yderst komfortabel amerikansk bygget SUV. For at afslutte dette vil vi sige, at piloter (såvel Odysseys og pas) har næsten 70% af komponenterne med oprindelse i USA.

Chevrolet Corvette

mest amerikansk fremstillede køretøjer

Lad os hilse på en af ​​de bedste amerikansk fremstillede sportsvogne der endelig har et mellemmotorlayout. Siden begyndelsen af ​​1980’erne har Bowling Green i Kentucky været hjemsted for en af ​​de mest berømte amerikanske biler, Chevrolet Corvette. Den nyeste generation af denne vejbrænder bliver også produceret her. Derudover er de fleste af dets komplekse komponenter (inklusive en innovativ Tremec dobbeltkoblingsgearkasse) er også samlet her. Disse er populære sælgere, og selv på auktioner er deres priser snigende høje. Men gå ikke i panik. Du kan finde en på AutoBidMaster med en betydelig rabat.

Ford Mustang

mest amerikansk fremstillede køretøjer

Selvfølgelig er Ford Mustang på vores liste. Denne model er sprunget over mere end 30 placeringer fra 2020 for at blive sølvmedaljevinderen i vurderingen af ​​de fleste amerikansk fremstillede køretøjer i 2021. AutoBidMaster mener, at denne model inkarnerer hele den kultur, der opstod i 1960’erne. Desuden er Ford Mustang en ubestridelig leder, når det kommer til popularitet. Mere end 10 millioner ponybiler er blevet set rundt om i verden indtil videre. Følgende af denne legende vil ikke falde i fremtiden. Skynd dig at få en fra vores auktioner!

Tesla Model 3

mest amerikansk fremstillede køretøjer

Elon Musk hævder, at Model 3 er blevet den første amerikanske elbil, der har ramt 100 % af de nationale forsamlingsoplysninger. På trods af betydelige investeringer i Tesla Gigafactory i Kina, den rigeste mand i verden (på tidspunktet for indlægget) siger, at alle Model 3’ere, der markedsføres til USA, er samlet her. Vi synes, Teslas opskrift er ret simpel. De satser på teknologi og imponerende rækkevidde. Ingeniører krydrer det med flad dynamik, og du får en fantastisk bil. Se efter den bedste amerikansk fremstillede elbil, hvis du er klar til lydløs og miljøvenlig bilkørsel.

Sidste Ord

Det var en overraskelse for os, at flere japanske biler havde reserveret deres pladser på listen over de fleste amerikansk fremstillede køretøjer. Alt i alt er vi stolte af at hjælpe dig med at træffe et patriotisk valg. Vidste du, at de fleste købere også tager dette med, når de overvejer, hvilken bil de skal købe? Vores team håber, at du allerede har fundet noget til dit budget og dine behov. Hvis du ikke har, vil vi med glæde guide dig gennem hvert trin. Opret en konto hos os, upload en kopi af dit offentligt udstedte id, og læg et depositum. Glem ikke at opgradere dit medlemskab for at nyde live-budgivningen. Ring til os på +1 (503) 298-4300 (4:00 AM – 4:00 PM Pacific Standard Time, mandag til fredag)eller du kan kontakte os online, hvis noget er uklart.

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.