Er du enig i, at køb af en bil er et af de mest værdsatte mål i vores samfund? Vi tror, ​​at alle, der har bestået deres køreprøve, stræber efter det. Brugtbilsmarkedet blomstrer, så lad os opfatte det som en mulighed for at få en anstændig bil uden ‘mærkatchokket’. At søge efter en brugt bil kræver dog en vis omhu. Denne blog beskriver, hvad du skal overveje, når du køber en bil på et budget.

Undgå nye biler

at købe en bil på et budget

Potentielle købere ønsker altid mere komfort, så bilproducenter skubber MSRP højere. Faktisk bedre sikkerhedssystemer og teknologi på nyere modeller er prisen værd. Alligevel kan ingen af ​​dem bremse afskrivningen. Vi formoder, at du ikke ønsker at beskæftige dig med lån og den betydelige værdiforringelse af helt nye biler. I så fald anbefaler vi at gå efter brugte modeller. De er allerede blevet ramt af afskrivningen og vil hjælpe dig med at spare en klækkelig sum.

Beslut dig for modellen

at købe en bil på et budget

At købe en bil på et budget betyder ikke, at noget skal stoppe dig i dine spor, hvis du leder efter en drømmebil. Der er noget for enhver smag. Overvej, hvor mange passagerer der rejser med dig, hvor meget plads du har brug for til at gemme dit udstyr, benzin-kilometertal og et køretøjs kropstype. Er du til SUV’er? De er på toppen af ​​popularitet lige nu. AutoBidMaster er til din tjeneste, hvis du er blevet forelsket i sportsvogne, hybrider eller nul-emissionskøretøjer.

Beregn sande ejerskabsomkostninger

at købe en bil på et budget

Parkeringsafgifter, brændstofudgifter og vedligeholdelses- eller reparationsomkostninger er ikke alt, du skal betale efter køb. Tag hensyn til dem alle, før du køber en bil på et budget. Vi beklager ordspillet, men beregningen af ​​disse omkostninger vil hjælpe dig med at skitsere et skøn over dit budget, som du kan bruge på en bil. Planlæg det efter din årlige indkomst.

Gode ​​nyheder til alle nye og kommende chauffører: vores betroede partnere fra ClearVIN har lagt en ultimativ vejledning om beregning af ejeromkostninger. Sørg for at tjekke det for ikke at blive fanget af tilbud, der er for gode til at være sande.

Kør et VIN-tjek

Vores tillykke, hvis du har fundet ud af køretøjet til dit budget! Det næste skridt ligger i at verificere dens historie. Holdet fra ClearVIN vil hjælpe dig. De ved, hvad bilen har set i løbet af sin levetid. Deres kompetence er at indsamle oplysninger om sikkerhedstilbagekaldelser, ejerskabshistorik mv.

Godt bud!

bedste måde at købe en bil på et budget

At købe en bil på et budget bliver aldrig trættende og besværligt, hvis du laver lidt research på forhånd. Den bedste måde at købe en bil på et budget er at henvende sig til online bilauktioner som AutoBidMaster. Vi har et stort lager af overkommelige køretøjer til ethvert budget. Vores gennemsigtige budsystem giver dig mulighed for at beregne alle de gældende gebyrer og afgifter for hver bil separat. Derudover vil vores supportteam med glæde guide dig gennem hvert trin. Tilmelde at begynde at byde og udforske, hvad vi har. Upload en kopi af dit offentligt udstedte id, læg et depositum, og tag fat i passende medlemskab skal indstilles. Vi besvarer alle dine spørgsmål kl +1 (503) 298-4300 (4:00 – 16:00 PST, hverdage). Alternativt kan du udfylde vores online formular, så vender vi tilbage til dig snarest.

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.