Tilskriver det stadigt stigende benzinpriser eller inflation, er efterspørgslen efter kompakte biler kun vokset med tiden. Når det er sagt, kan det være ret forvirrende at vælge dit valg, da enhver større bilproducent udøver al sin magt for at bejle til potentielle købere. Hvis du er fortabt i det utal af muligheder for kompakte biler, er denne artikel noget for dig. Læs videre, mens vi præsenterer en liste over nogle af de bedste kompakte biler at købe i 2022. Tag et kig.

Honda Civic

Tilbyder en bemærkelsesværdig blanding af stil, ydeevne og komfort Honda Civic indtager podiepladsen af ​​alle de rigtige grunde. Mens standardudbuddet under motorhjelmen på Civic er en 158-hestekræfters naturligt aspireret firecylindret motor, parret med et trinløst variabelt automatisk gearsystem (CVT); købere har mulighed for at gå efter en turboladet variant, der tager dens ydeevne til et helt nyt niveau.

Mazda Mazda 3

Den mangeårige ærkerival af Civic er det oplagte valg til den anden position. Efter at have cementeret sin position som en yderst pålidelig kompakt bil, 2022 Mazda 3 tilbyder især forbedret køredynamik, motormuligheder og kabinekvalitet end sin forgænger. Basisbeklædningen på Mazda3 er drevet af en 155-hestes firecylindret motor, de fleste trim kommer med en større drivlinje, der er i stand til at pumpe op til 186 heste.

Læs også: De bedste 2022-biler, du vil se på AutoBidMaster

Kia Forte

Enestående brændstoføkonomi, rummelig kabine og bagagerumsplads, der varer i dagevis – det er nogle af de bedste egenskaber til at definere Kia Forte. 2022 Forte kommer med en 147-hestes firecylindret motor parret med et kontinuerligt variabelt automatisk transmissionssystem (CVT) med undtagelse af GT-varianten, der kommer med en turboladet firecylindret motor, der er i stand til at producere op til 201 hestekræfter.

Sidste Ord

Nu hvor du kender de tre bedste konkurrenter, når det kommer til kompakte biler, er der en mulighed for, at du måske er bekymret for deres prisskilte. Det er her, vi træder ind for at fjerne bekymringen. Rangeret blandt de førende navne i online autoauktion industrien, giver AutoBidMaster dig adgang til den største autoauktionsbeholdning i Nordamerika, inklusive en bred vifte af rene og bjærgningsbiler til salg. Tilmeld i dag for at begynde at byde på vores online offentlige autoauktioner. Hvis du har spørgsmål, så ring blot +1 (503) 298-4300mandag til fredag, 04:00 til 16:00 (Pacific Time), eller e-mail på [email protected].

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.