BMW Z4 M40i er lidt af en skjult perle i BMW’s lineup. Det er næsten glemt på dette tidspunkt, med salg i trecifrede cifre årligt og ikke et pip om det fra bilpublikationer. På trods af dens uklarhed er Z4 M40i faktisk en god bil at køre. Er den lige så god som en Porsche Boxster? Nej men det er anderledes. Den har en unik smag, en der er fantastisk i sig selv. Så nyheden om, at den sandsynligvis vil få den samme sekstrins manuelle gearkasse som Toyota Supra er musik i mine ører.

Som du sandsynligvis allerede ved, er BMW Z4 og Toyota Supra mekanisk næsten identiske. De vigtigste forskelle mellem de to biler er deres krop og interiør. Så da Toyota annoncerede, at de ville lægge en manual i begge Supra-modeller i Nordamerika, gav det pludselig mening for BMW at gøre det samme, når det er tid til at give Z4 et LCI-facelift. Fra hvad vi har hørt, har blot tilføjelsen af ​​en seks-trins manuel drejt Supra’en fra en god sportsvogn til en fantastisk. Hvis den kan gøre lignende underværker for Z4 M40i, vil BMWs lille smarte roadster straks blive en af ​​dens bedste sportsvogne.

BMW Z4 M40i First Edition tjekkisk markedslancering 36 830x553BMW Z4 M40i First Edition tjekkisk markedslancering 36 830x553

Hvis jeg skal være ærlig, er Z4 M40i bedre at køre end enhver ikke-M BMW. Det er langt sjovere end M440i, M340i og endda M240i. Det hele er også i chassiset. I stedet for at være bygget på den samme modulære CLAR-arkitektur som nogensinde andre baghjulstrukne BMW, bruger Z4 et skræddersyet sportsvognschassis, designet fra bunden til at være en let, stiv, to-sædet roadster. Og du kan fortælle. Den føles langt bedre forbundet med både vejen og dens fører end noget andet BMW-produkt, der sælges. Sikker på, dens styring er følelsesløs, men den er præcis, dens B58-motor har mere kraft, end dens lette chassis har brug for, og dens cabriolet-top lader alle fornemmelserne af at køre ind i din hjerne.

En seks-trins manual til at erstatte Z4 M40i’s otte-trins auto vil kun tilføje endnu et niveau af førerengagement til en allerede kriminelt undervurderet sportsvogn. I øjeblikket er der ikke noget officielt ord om, at en manual er på vej, men vi er overbeviste om, at den vil. Hvis og når den gør det, vil BMW Z4 M40i manualen være den bedste ikke-M-bil i mærkets sortiment, potentielt bedre end selv mange M-biler, og næsten helt sikkert den sidste manuelle roadster i BMWs historie. Jeg kan ikke vente med at køre den.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.