Hej gutter! Japanske bilmærker er populære i USA. De har fået tilhængere ved at lave pålidelige, komfortable og overkommelige biler. Nissan er en af ​​de største producenter fra Land of the Rising Sun og er nu på grænsen til enorm popularitet. Dette mærke dækker hele spektret og fremstiller sportsvogne, lastbiler og SUV’er. Det AutoBidMaster team besluttede at lægge de bedste Nissan-modeller under linsen og notere, som skiller sig ud fra alle andre i deres lineup.

Nissan Leaf

den bedste nissan

Nissan Leaf er blevet det første fuldt elektriske køretøj på massemarkedet. Det var ikke et flop som GM’s eksperimenter i slutningen af ​​1990’erne. Nissan Leaf er en prisvindende model, der sikrede en hurtigere overgang til miljøvenlig bilkørsel. Den har faktisk også udstyr, som du ikke forventer at se i en pendlerbil, såsom varme bagsæder på de øverste beklædninger. Vidste du forresten, at LEAF er en forkortelse? Det står for Førende miljøvenlig overkommelig familie køretøj. Vi har mange blade (ordspil beregnet) i ærmet, og du kan få fingrene i en af ​​dem!

Nissan Rogue

den bedste nissan

Hvis du lige har fået et kørekort og leder efter en kompakt og komfortabel SUV, er denne crossover noget for dig. Nissan Rogue har et semi-automatisk køresystem kaldet ProPILOT, som vil hjælpe begyndere bag rattet. Den har en stille, rummelig kabine og moderne design. Oven i købet har den et kæmpe lastrum. Alt det gør Nissan Rogue til en bekvem og optimistisk crossover og en af ​​de bedste Nissan SUV’er.

Nissan 200SX/240SX

den bedste nissan

Vi kunne ikke lade være med at nævne de bedste Nissan-sportsbiler i vores artikel. Den japanske bilproducent producerer ikke længere denne model, men den er stadig populær overalt. Enestående potentiale for tuning og præcis, sprød håndtering tegner sig for dets følger. Baghjulsdrevet konstruktion og et letvægts karosseri gjorde dette køretøj til en drifters drøm. Drifting kan være risikabelt, men intet forhindrer dig i at få en fremtidig samlerbil. Konkurrencen på auktioner kan dog være hård.

Nissan 350Z

bedste nissan coupéer

En anden model, som mange eksperter anser for at være en af ​​de bedste Nissan-sportsbiler, er 350Z. Den debuterede i 2002 og har samlet masser af vurderinger siden da. Rollen i den hurtige og rasende franchise bragte denne banebrydende sportsvogn til sin berømmelse. En høj udstødningslyd fra den potente 3,5L motor og et strålende design gjorde den til et blikfang. Denne generation af Nissan Z lever helt sikkert op til arven fra sine forgængere. Får denne legende fra AutoBidMaster er ikke vanskelig, så se på 350Zs i vores lager.

Nissan GT-R

bedste nissan coupéer

Vi afslutter denne liste med det ultimative bane-klare legetøj, Nissan GT-R. Det er en af ​​de lettest genkendelige biler i verden og efterfølgeren til de berømte R34 GT-R’er. Dens motor giver en flad acceleration til denne sportscoupé, så den kan nå 60 mph på mindre end tre sekunder. Ydermere er det en ren superbil, der overfører alt sit drejningsmoment til alle fire hjul for at få et mere stabilt greb og trække dig ind i dine sæder. Det er en virkelig fantastisk reinkarnation af de legendariske sportsvogne med racerteknologi. Vi ser dem ikke så ofte som Rogues, men der er stadig flere tilbud værd at være opmærksom på.

Godt bud!

Nissan er et bilfirma, der garanterer pålidelighed og overkommelighed. Vi håber, at noget fra vores liste har fanget dit øje. Hvis ikke, byder vi dig velkommen til vores auktion og dagligt opdaterede beholdning. Der vil være noget vidunderligt til din smag! Hvis du allerede har fundet den, du kan lide, så vind den. Tilmeldupload en kopi af dit pas eller offentligt udstedte id, placer et refunderbart depositum, og vælg et medlemskab! Kontakt os kl +1 (503) 298-4300 (4:00 AM – 4:00 PM Pacific Standard Time, mandag til fredag) hvis du har nogen spørgsmål.

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.