I denne måned talte vi med en bilkøber fra UAE. Han har købt mange køretøjer fra AutoBidMaster og har fået dem alle sendt til sit land.

autobidmaster copart

En ting, vi bør bemærke, er, hvor organiseret denne person er. Han har ført detaljerede optegnelser over hvert køb, sporet sine forsendelser meget omhyggeligt og holdt alt klart før og efter leveringsbilleder af hver bil.

autobidmaster copart

Han anskaffede bjærgningsbiler til meget lave priser, reparerede og rensede dem grundigt, når de var i hans besiddelse. Da han var klar til at blive kørt, fik han dem efterset og registreret. Så snart du ser på de endelige billeder af disse biler, kan du tage fejl af dem som helt nye og lige fra forhandlerens område.

autobidmaster copart

Dette er en person, der tydeligvis bruger tid og kræfter på sin virksomhed. Og vi er imponerede. Glimrende arbejde. Nu kan du læse hans korte historie nedenfor i hans ord.

Som altid ønsket at importere cyklen eller bilen fra USA og drømmene går i opfyldelse.

autobidmaster copart

Meget interesseret i sportsbiler, og det gør det mere interessant at byde og importere bilerne.

Det er meget interessant at holde styr på og ETA (estimeret ankomsttid – AutoBidMaster-teamet) af skib til havne og toldbehandling var alt nyt, og spændingen ved første kig på importbiler var fantastisk. Du finder vedhæftet fil. Jeg har beskrevet hele proceduren.

Ja, jeg har fået 1 Lexus til min kone, og det er en fremragende bil.

Disse importer gør mere travlt for mig med at få reservedelene og samme model … men endelig er servicen og forretningen god.

Med venlig hilsen

Junaid

Afsluttende tanker

autobidmaster copart

Vi bidrager gerne til, at dine drømme går i opfyldelse. AutoBidMaster er det rigtige sted at starte din bilsøgning og få et ordentligt sæt hjul. Vi har i øjeblikket mere end 150.000 køretøjer, der sidder rundt omkring i USA og venter på deres nye ejere. Når det er sagt, vil du 100 % finde noget, der falder i din smag uden at sprænge penge. Tilmeld dig hos os at begynde at byde. Glem ikke at uploade det offentligt udstedte ID, placer et refunderbart depositumog vælg det rigtige medlemskab. Vi holder åbent for dine henvendelser kl +1 (503) 298-4300 (4:00 AM – 4:00 PM Pacific Standard Time, hverdage). Du kan også bruge vores online formular for hurtigere service. Bliv hængende! Din drøm går i opfyldelse hos os!

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.