BIMMERPOST

Min rejse til G80 M3

Engang i slutningen af ​​november 2021: Jeg har endelig besluttet mig for G80 M3 og talte med min salgsrådgiver. Jeg overvejede ligesom mange andre, men jeg var solgt, da jeg så Autocoutures Brooklyn Grey G80 M3 på M-Pact (2021). Den havde en ordentlig holdning og var smagfuldt modificeret.

Før min G80 havde jeg en…
Før min Imola Red G80 M3 (manuel) ejede jeg en 2018 Austin Yellow F80 M3 (manuel). Jeg troede ærlig talt aldrig, at jeg ville have solgt denne bil, men med de nuværende brugtbilspriser kunne jeg ikke sige nej! Forhandleren tilbød mig en stor byttehandel i værdi for min F80, hvilket var en stor faktor for at komme ind på denne platform.Tidslinje for mit byggeri –
9. december 2021: Indskud placeret for en individuel Spec 2022 G80 M3 Base (#SaveTheManuals)
18. marts 2022: Planlagt til produktion
22. marts 2022: Produktionen begynder
30. marts 2022: Udvendig karrosserisamling begynder
31. marts 2022: I malerkabinen
5. april 2022: Montering i gang
6. april 2022: Kvalitetstjek
7. april 2022: Klar til transport
7. april 2022: Afventer transportørtildeling
11. april 2022: Afsendt fra fabrikken
13. april 2022: På Havn
9. maj 2022: I transit (BMW Genius sagde, at mit køretøj muligvis er blevet transporteret til Belgien på grund af efterslæbet i Tyskland)
10. maj 2022: Ved Havn
17. maj 2022: I transit
1. juni 2022: Ved Port (Brunswick GA)
7. juni 2022: Arbejdsordre afsluttet
7. juni 2022: E-mail blev sendt til BMW Performance Center vedrørende mulige datoer for modtagelse. Mine indsendte datoer var 27. juni og 28. juni.
8. juni 2022: 28. juni blev accepteret af BMW Performance Center.

BMW Performance Center (Greer, South Carolina)

Jeg har set utallige videoer af andre, der gennemgår denne oplevelse, for at se deres følelser under processen fik mig overbevist om, at det var noget, jeg var nødt til at gøre, da jeg var i stand til at bestille en ny BMW.

Når din dato er bekræftet med BMW Performance Center, er det dit ansvar at koordinere rejsen til South Carolina. Min kone og jeg var i stand til at reservere flyvninger med Delta, der fik os til dagen før (midt på formiddagen). Dette gav os faktisk tid til at vove os ind i centrum og se seværdighederne. BMW anmoder om dine rejseoplysninger om, hvordan du og din gæst ville rejse til South Carolina for at imødekomme lufthavnsafhentninger og ect.

Jeg filmede omkring 100 GB film af hele oplevelsen
Jeg har lavet en række videoer, der dokumenterer hele min proces og forhåbentlig giver dig en idé om, hvad du kan forvente. For dem, der er på hegnet om at gøre dette, forhåbentlig vil det overtale dig eller din betydelige anden til at gøre det.

BMW brugte meget tid på at planlægge “The Performance Delivery Experience” for sine gæster, og det viser. Jeg forlod hele oplevelsen målløs, og det oversteg langt mine forventninger. Du vil forlade denne oplevelse med en bedre forståelse af disse maskiner og mærket.

Nogle ting at bemærke:
-BMW vil dække en overnatning på Marriott Hotel i Greenville (One Parkway E, Greenville, SC 29615) for dig og en gæst. Dette hotel ligger omkring 15 minutter fra Greenville Lufthavn og omkring 20 minutter fra Downtown Greenville.
-BMW tilbyder en supplerende middag og morgenmad på Marriott til dig og din gæst. Maden her var en (“hey det er gratis” type vurdering)
-BMW giver en supplerende frokost i BMW Performance Center. Maden her var en 10/10. Jeg anbefaler stærkt, at du tager nogle af de varme småkager. Du vil ikke blive skuffet.
-Under frokosten på BMW Performance Center har du tid til at tale med instruktørerne, mens I hygger jer.
-BMW vil ikke dække omkostningerne ved dine fly til Greenville.
-BMW vil ikke dække omkostningerne ved at få dit køretøj tilbage til din bopæl.
-BMW forsyner Marriott med to hvide BMW X5’ere til at tage dig til og fra hotellet uden omkostninger for dig. (Venligst tip chaufførerne)
-En måde at overbevise dig selv om de ekstra omkostninger ved flyvninger og transport af dit køretøj tilbage er, at forhandleren ikke er i stand til at opkræve dig deres “obligatoriske gebyrer” såsom “nitrogenfyldte dæk”, “keramisk belægning”, Vinn Etching og osv. . Jeg bringer dette op, fordi vi hentede en SUV fra VW i løbet af vinteren til min kone, og de tilføjede alt det og ville ikke rokke sig. De sagde ganske enkelt, hvis du ikke køber det, vil vi sandsynligvis sælge det inden for et par timer. Vi ved alle, at dette marked er meget usædvanligt, og vi som forbrugere har mindre magt. I slutningen af ​​dagen bør du afveje dine muligheder.

Dagen før jeg henter min 2022 G80 M3 | Performance Delivery Experience

Leveringsdag
Jeg har dagdrømt denne dag i 8 måneder, og alt føles euforisk. Morgenbuffeten på hotellet er åben kl. 6:30, og du har masser af tid til at få en hurtig bid. Klokken 7:40 om morgenen kører Marriott dig og de andre gæster, der tager imod deres nye BMW’er (jeg tror, ​​vi havde 4 par) til Performance Center. Personalet venter straks på at hilse på dig, når du står af rumfærgen.

Marriott-chaufføren vil placere dine tasker og ejendele på et sikkert sted i Performance Center. Når det er tid til at se dit køretøj for første gang, vil du blive genforenet med dine tasker og ejendele. Jeg foreslår, at du tager din pung og eventuelt kameraudstyr med for at dokumentere rejsen. Pungen er til gavebutikken, som du har masser af tid til i din frokostpause. Tag en masse billeder og videoer, fordi dette er virkelig en speciel dag. Især da vi skal vente 8+ måneder på disse biler hvis ikke længere.

Du bliver præsenteret for dig BMW Performance Center-instruktører, der deler lidt om sig selv. Disse instruktører er højtuddannede og er alle professionelle racerkørere med en lang racerkarriere. De gør alle et utroligt stykke arbejde med at sikre, at dette er den ultimative oplevelse.

SJOVET BEGYNDER!
Efter du er introduceret til dagens program, kommer du i gang med “køreoplevelserne”. Jeg var ikke i stand til at tage mange billeder under køreoplevelsen, da jeg prøvede at optage den bedste video. I denne video vil du kunne se hele oplevelsen fra mit perspektiv. Bemærk venligst, at du bliver opdelt i to grupper for en effektiv tid.

Første gang jeg ser min individuelle Imola Red G80 M3
Dette var det øjeblik, jeg har tænkt på mange gange og især efter at have set så mange andre leveringsvideoer. Jeg blev blæst omkuld og efterlod mig lidt målløs, da jeg første gang så min bil for første gang. Du har masser af tid til at stifte bekendtskab med din bil med BMW Genius. Han eller hun vil gennemgå alle mulighederne og sætte dig i stand til at navigere gennem I-Drive-systemet. Jeg har set andre Imola Red G80’er og F80’ere, men billeder yder aldrig en retfærdighed. I denne video vil du kunne se min rå reaktion i dette øjeblik.

Overordnede tanker
Hvis du blot overvejer at gøre oplevelsen, håber jeg, at denne blog og videoer giver dig lidt indsigt. Jeg kan ærlig talt ikke se mig selv tage imod en ny BMW hos en almindelig forhandler. Dette var en helt utrolig tid, og jeg var endnu mere begejstret over, at jeg var i stand til at dele dette med min kone.

Personalet på BMW Performance Center sætter virkelig en ære i deres håndværk, og det viser virkelig. Siden du fik den første e-mail fra Performance Center til at forlade anlægget, bliver du behandlet som en VIP, og den bedste måde, jeg kan beskrive det på, var som “The Disneyland” for BMW-entusiaster.

Brian fra Kiesmotorsports var her også ved at indsamle deres I4. Dette var ikke planlagt, men en tilfældighed.

IMOLA RED G80 M3 MANUAL (RØD på RØD på RØD)

Jeg ønskede at gå med en høj spec, og nok en af ​​de sværeste ting for mig var at vælge den rigtige udvendige farve. Jeg skal have ændret min farvepræference 7 gange med min salgsrådgiver. Jeg endte med at gå med Imola Red, Fiona Red carbon skovlsæder og Red calipre. Det er måske ikke for alle, men jeg elsker denne kombination. Efter min mening er den fed, og jeg elsker den måde, den ser ud på.

Kommende videoer
-Initial Drive / Reaction
-Transport til FL
– Beskyttelsesfilm til maling
-Og meget mere

Jeg listede min salgsrådgiver nedenfor, og måske kan han hjælpe med at få dig en G8x rettidigt. Jeg vil sige, at tiderne har ændret sig, siden jeg først afgav min ordre.

Min salgsrådgiver
Roadshow BMW (Cordova TN)
Marcus Cooper
901-365-2584 Ext. 6754
[email]Mcooper@roadshowbmw.com
IG – 435_Viibez

Jeg vil gerne takke jer alle for jeres tid, hvis I havde mulighed for at læse noget af dette eller så nogen af ​​videoerne. Jeg håber, at dette hjælper, når det er tid for dig at træffe beslutningen. Hvis der er spørgsmål til processen, vil jeg med glæde hjælpe!

Jeg vil opdatere dette, mens jeg transformerer min G80 M3 til mine præferencer.

-Kenneth


Sidst redigeret af TheDailyDriven; I går kl 11:28..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.