Citere:Oprindeligt indsendt af M-teknik-3
Se indlæg

Jeg står rettet. Jeg så altid ud til at være på jagt efter E21 5 hastigheder for bytte, som var svære at finde.


Det er stadig din bedste kilde. Ingen med en fabriks 5-trins i en 2002 vil sandsynligvis sælge trans!

Tjek RealOEM for at se de 5-trins tilgængelige for 2002-modellerne, men du bliver nødt til at se på Euro-modeller, fordi BMW fjernede alle sådanne referencer fra USA-produktionen efter EPA-håndhævelsen. Jeg har et originalt sæt orange bøger, som viser det som en mulighed for USA, men det blev fjernet i næste udgave. De viste også engang 300º-knaster til USA, men ikke længere. VW plejede at klage over 2002’ere, der brugte disse dele i SCCA-racing, og Wensberg lod sig køre som Motorsport Manager, og slæbte firmaets linje, så de var ikke længere lovlige i udstillingslokaler i 2002’erne, selvom de blev bekræftet som tilgængelige i BMW’s egne publikationer.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.