Afskrivninger har altid været en smerte i nakken for bilejere. Det er en helt uundgåelig del af bilverdenen. Mens de helt nye modeller mister næsten halvdelen af ​​deres værdi, når du kører dem væk, har de brugte modeller allerede båret deres byrde. Ikke desto mindre flere biler (og mærker også) ikke mister deres værdi så drastisk som andre gør. Det er derfor, vi er her. AutoBidMaster er at finde ud af, hvilke biler der har den laveste afskrivning, for at hjælpe dig med at finde ud af din og ikke blive ramt af et tilbageslag.

Dodge Challenger

biler med laveste afskrivning

Dodge Challenger er øverst på listen over bedste sportsvogne, der holder deres værdi og står ved siden af ​​utrolige maskiner lavet af Porsche. Denne muskelbil accepterer udfordringen med at bekæmpe afskrivninger med alle midler. Dens gammeldags stil, kraftige motorer og rummelige (hvad angår klassen) interiør er afgørende faktorer for dens popularitet. Du kan få entry-level Challengers uden at bryde banken. Imidlertid kan rådrevne alternativer med HEMI-motorer være dyrere. Men spring dem ikke over, da deres robuste motorer bestemt er værd at betale lidt ekstra.

Porsche Macan

biler med laveste afskrivning

Hvordan kan vi sige mere om de allerede meget eftertragtede Porsche-mærkede køretøjer? De er hot-sellers, og Macan beviser det med lys. På trods af at have ret stejle startpriser, er Macan en SUV, der bevarer værdien og ikke lider under kraftige afskrivninger. Den kan prale af førsteklasses kvalitet inde og ude, sprøjte motorer og et fast greb, selv når du bevæger dig væk fra de asfalterede veje. Desuden er det en af ​​de fedeste sporty crossovers på markedet.

Toyota Tacoma

biler med laveste afskrivning

Lastbiler og praktiske arbejdsheste er de bedste midler til at kurere afskrivninger. De fleste benzintanke gør både Toyota Tacoma og Tundra de biler med den laveste værdiforringelse. Købere elsker Tacomas, hvilket gør dem til den mest eftertragtede mellemstore pickup i USA. Disse rigge har imponerende sikkerhedssystemer, især nyere modeller, og kombinerer beundringsværdige bugserings- og trækevner. Udforskere kan få mere robuste versioner fra TRD med mange off-road tweaks og chops. En lille hemmelighed: de beholder så meget som ⅔ af deres oprindelige værdi.

Toyota 4Runner

biler med laveste afskrivning

Hvem ville have forudsagt det? Endnu en Toyota har fundet vej til vores liste over de biler med den laveste afskrivning. 4Runner er en ikonisk betegnelse i producentens sortiment. Det har eksisteret i et stykke tid (siden 1984), og tilhængere kan lide det for dets pålidelighed og funktionelle stil. Det vil faktisk ikke være den mest behagelige SUV, du kan finde. Men dens ultimative off-road dygtighed og potente motorer vil hjælpe dig med at komme næsten overalt, hvor du vil. I gennemsnit falder disse SUV’er cirka 37-38 % af deres oprindelige værdi på fem år. Husk, at mere robuste og tunede varianter også falder.

Jeep Wrangler

biler med laveste afskrivning

Lad os slutte denne liste med den absolut førende blandt biler med den laveste afskrivning. Gentagelserne af Wranglers afskrives næsten ikke. Bileksperter siger, at de kan miste så lidt som 10 % af deres oprindelige værdi. Hvad er årsagen bag det? Alt er enkelt. De har umiskendelig styling og enestående potentiale til at tune og gå væk fra den slagne vej. Desuden er Wranglers ekstremt nemme at vedligeholde. En sjov kendsgerning: selv medlemmer af AutoBidMaster holdkørsel Jeep Wrangler.

Afslut

Vi håber, at vores opsummering af de bedste biler med den laveste afskrivning vil hjælpe dig med at vælge den, du måske vil køre i i fremtiden. Du kan finde en masse ædelstene her med overkommelige prisskilte. Ikke desto mindre byder vi dig velkommen til at udforske, hvad vi har, hvis ingen af ​​køretøjerne fra listen falder i din smag. Det siger du ikke, vi har alt fra gamle Tin Lizzies til de nyeste eksotiske. Opret en konto for at begynde at byde. Dit næste skridt er at uploade en kopi af dit offentligt udstedte id og fortsætte med det refunderbare depositum for at indstille din køberstyrke. Til sidst skal du vælge en passende medlemskab. Du kan udfylde onlineformularen eller kontakte os på: +1 (503) 298-4300 (4:00 AM – 4:00 Pacific Standard Time, mandag til fredag). Vores team vil med glæde hjælpe dig.

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.