Fashion Grey er ikke en ny farve i BMW-porteføljen. Den unikke grå nuance har været en del af BMW’s individuelle program i mindst et årti, og den har tidligere fundet et hjem på mange M-biler. Men af ​​en eller anden grund gør det underværker med BMW M3 G80-generationens modige og aggressive design.

Porsche-inspireret farve

Ifølge farver.rs, Fashion Grey er en vintage Porsche maling, der går helt tilbage til 1950-53. Nogle BMW-kunder beskriver Fashion Grey som havende en grøn nuance under mørkere lysforhold, mens de ser meget lys ud under solen. Ydersiden af ​​denne BMW M3 G80 udviser en ændring i nuance afhængigt af, hvilken vinkel du ser den fra. Og det kan du sagtens se på billederne herunder.

bmw m3 mode grå 02 664x830bmw m3 mode grå 02 664x830
Fotos af instagram.com/krispycaptures / Hendrick BMW

Denne særlige BMW M3 kommer fra North Carolina hos den lokale Hendrick BMW-forhandler. Fashion Grey M3 kommer også med 50 Years of M jubilæumsretromærker, et unikt tilbud fra BMW M til 2022-modeller. Da den er en ikke-konkurrencemodel, er denne G80 M3 så ren, som den kan blive i dag, takket være dens sekstrins manuelle gearkasse.

bmw m3 mode grå 06 664x830bmw m3 mode grå 06 664x830
Fotos af instagram.com/krispycaptures / Hendrick BMW

Kulfiberdele i kabinen

Indvendigt kommer BMW M3 med en serie M Performance Parts i kulfiber, som er synlige på rattet, midterkonsollen og instrumentbrættet. Det ville ikke være en speciel konstruktion uden M Carbon Bucket Seats, pakket ind i sort læder. Men selvfølgelig, hvis ingen af ​​disse farver eller pynt er din kop te, har G80- og G82-modellerne også en række attraktive matte Frosne-farver, samt almindelige metalliske valg og nogle raffinerede Merino-læderplukke.

 • BMW Individual Frozen Orange Metallic
 • BMW Individual Frozen Portimao Blue Metallic
 • BMW Individual Frozen Mørkegrå Metallic
 • BMW Individual Frozen Black Metallic
 • BMW Individual Frozen White Metallic

Ud over de matte muligheder fås de nye modeller også med:

 • BMW Individual Dravit Grå Metallic
 • BMW Individual Tanzanite Blue II Metallic
 • BMW Individual Oxide Grey II Metallic

Med hensyn til kabineindividualisering foreslår BMW Individual de fremtidige ejere af G80 M3 eller G82 M4 med en række udvalgte Merino-polstringer som følger:

 • BMW Individual Merino Tartufo
 • BMW Individual Merino Ivory White
 • BMW Individual Merino Fiona Rød/Sort
 • BMW Individual Merino Fjord Blå/Sort

Priser og strøm

Fotos af instagram.com/krispycaptures / Hendrick BMW

Standard BMW M3 har en 3,0 liter turboladet inline-sekser med 473 hestekræfter og 406 lb-ft drejningsmoment. Al den kraft sendes til baghjulene. M3 Competition bruger den samme motor, men yder 503 hestekræfter og 479 lb-ft drejningsmoment og får en otte-trins automat som eneste mulighed samt baghjulstræk. Endelig bruger Competition xDrive den samme drivlinje som Competition, men får firehjulstræk.

I USA starter 2022 BMW M3 seks-trins manuelle 72.800 $ – en stigning på $2.700 sammenlignet med 2021-modeller.

[Fotosaf[Photosbyinstagram.com/krispycaptures / Hendrick BMW

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.