Citere:Oprindeligt indsendt af BrockDM
Se indlæg

Citere:Oprindeligt indsendt af Edwardsc1
Se indlæg

Glad for at se, at de har tilføjet flere syninger på sæderne, og det ser ud til, at læderet er af en højere kvalitet. Sæderne ser fantastiske ud.


Min præcise tanke også. Ligner nu pænt læder


Jeg er villig til at vædde på, at det kun er Canada og europæiske pladser. Pre-LCI-versionerne i disse lande havde Merino-læderet med de syninger. Jeg ville ønske, at Amerika også ville få det, det var nok den største grund til, at jeg ikke trak aftrækkeren på den bil, andet end også afkølede sæder, bare gik fuld M3.

Vernasca følte sig bare plastisk for mig. Jeg ved, at andre også følte det samme. Merinoen tager det interiør til et andet niveau.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.