Den verdenskendte Real Madrid-klub og BMW underskrev tidligere i dag en aftale med det formål at udvikle forskellige initiativer inden for fremtidens mobilitet, bæredygtighed og mangfoldighed. Florentino Perez, præsident for Real Madrid Football Club, Manuel Terroba, administrerende præsident for BMW Group Spanien og Portugal var til stede i dag.

Som en del af denne aftale vil Real Madrids førstedivisionsfodboldhold, både mænd og kvinder, basketballholdet, samt klubbens tekniske team og ledere, have 100 % elektriske BMW-køretøjer til deres rådighed. Klubberne vil have mulighed for at køre en af ​​følgende BMW’er: iX, i4, iX3, i7 eller iX1. Audi har været en stor sponsor for Real Madrid siden 2003.

bmw real madrid 01 830x553bmw real madrid 01 830x553

Derudover vil BMW Spanien og Real Madrid skabe et samarbejdscenter, “hub for bæredygtighed”, som vil fungere som en generator af ideer, der sigter mod at fremme innovative projekter, der har en positiv indvirkning på miljøet og samfundet. Derudover vil BMW Spanien og Real Madrid CF arbejde sammen om at skabe ideer og initiativer, der har til formål at fremme mangfoldighed.

bmw real madrid 00 830x553bmw real madrid 00 830x553

Forbindelsen kommer lidt over et år efter, at BMW’s italienske afdeling indgik en aftale med AC Milan om at blive dens langsigtede Automotive Partner og Premium Partner. Ovre i Tyskland forhandlede BMW for et par år tilbage med FC Bayern München om at blive dens hovedsponsor fra 2025, men fodboldholdet besluttede i sidste ende at forlænge sin aftale med Audi med fire år indtil 2029.