Skål, miljøbevidste medbilister! Overgangen til alternativt drevne køretøjer er ikke langsom, og flere valgmuligheder krydrer konkurrencen på markedet. Mens batteridrevet bilisme virker uundgåelig, er nogle stadig ikke klar til dette skift. Ingen bekymringer, da producenterne har fået din ryg. De tilbyder hybrider. Pålidelige, effektive og overkommelige køretøjer, der kombinerer det bedste fra to drivlinjer: elektrisk og drevet af fossile brændstoffer. I denne blog diskuterer vi de 10 bedste hybridbiler, der venter på dig på vores auktioner.

Kia Niro

top 10 hybridbiler

Denne generation siger farvel, og vi er glade for at byde velkommen til den nye Niro, designet fra bunden. Kia Niro virker mere en robust hatchback end en konventionel SUV, selvom det anses for det. Købere forelskede sig i dens fremragende brændstoføkonomi, som kunne nå op på 50-53 mpg kombineret, afhængigt af trim. Dens komfortable kørsel, anstændige kvalitet og klasseførende garantier kan være med til at overbevise dig. Vi har mange Niros ved hånden, og du kan få fat i en med det samme.

Toyota Prius

top 10 hybridbiler

På trods af et tvetydigt udvendigt design er Toyota Prius stadig en legende. Hvis du gik glip af det: Prius var bilen, der bidrog til hybridiseringen af ​​alle andre. Det var den første masseproduktionsbil med en hybrid drivlinje, der nåede en milepæl på en million eksempler. Det er også en af ​​de mest pålidelige hybrider. Hvad tilbyder den lige nu? 52 mpg kombineret, først og fremmest. Avanceret sikkerhedspakke, en suveræn værdi og endda firehjulstræk er også tilgængelig på nyere modeller.

Hyundai Elantra

top 10 hybridbiler

Kan du huske dets design i slutningen af ​​2000’erne? Farvel, grimme gamle Elantras! Den nye generation af denne kompakte sedan imponerer med sin stil, avancerede teknologi og fremragende brændstoføkonomi. Du vil se 53 mpg kombineret på instrumentbrættet.

Kudos til mærkets designere for at gøre Hyundai Elantra så avantgardistisk med teknologi, der ikke halter bagefter. Fremragende sikkerhedsvurderinger og nyttig infotainment er også blandt dens styrker. Oven i det tilbyder det et af de bedste forhold mellem egenskaber og værdi i klassen.

Honda Accord

mest pålidelige hybrid sedans

Japanske bilproducenter kunne ikke undgå at komme til vores top 10 hybridbiler. Mens evige diskussioner kaldet ‘Camry eller Accord’ er blevet ophedet med fremkomsten af ​​nye modeller i 2017, har vi valgt Honda Accord. Det er faktisk en af ​​de mest pålidelige hybrid sedaner. Det tilbyder smidig håndtering og omhyggelig opmærksomhed på teknologi. Accords bagagerum er generøs i rummet og vil rumme meget af dine ting. Fredfyldt interiør og adskillige elektroniske hjælpemidler vil hjælpe dig med at rejse komfortabelt og være sikker og sund. Hybridmodellerne nipper til brændstof (får 47-48 mpg kombineret), så forvent færre stop ved pumpen.

Toyota RAV4

bedste pålidelige hybrid suv

Tænk på en praktisk, mest pålidelig hybrid SUV. Hvad falder du først i tankerne? Vi er enige om, at det er Toyota RAV4. Hvis du leder efter en mellemstor SUV, der kan få 40 mpg kombineret, skal du ikke lede mere. Du får også den mest kraftfulde acceleration i klassen. Dog kan håndtering på en eller anden måde føles uinvolveret, men denne ulempe opvejes af RAV4’s fordele. En række forskellige beklædninger, fornemt udstyr på højere modeller og en rummelig kabine er de vigtigste styrker, denne SUV har.

Kia Sorento

top ti hybridbiler

Et andet koreansk fremstillet køretøj reserverer en plads blandt vores top 10 hybridbiler. Den helt nye Kia Sorento bygger bro mellem kompakte og SUV’er i fuld størrelse og er et af de få tilbud med tredje række. Følger Highlanders vej, er hybrid- eller plug-in hybrid-modeller tilgængelige. En hybrid SUV har 37 mpg kombineret, hvilket matcher klassestandarden. Toyota Highlander fans, er du her?

Den friske Kia Sorento har et tiltalende design og pladser mellem den prisvindende Telluride og afventer et redesign Sportage. Ligesom Hyundai Elantra er Kia Sorento proppet med brugervenlige hjælpemidler og skabningskomfort. Den vandt den prestigefyldte Car and Driver’s Editor’s Choice Award. Ville det ikke være rart at få alt det uden prischok? Vi kan hjælpe dig.

BMW X5

top 10 plug in hybrid suv

Desværre kan de fleste europæiske hybridbiler produceret til andre markeder ikke fås i USA. Denne regel berører dog ikke plug-in-hybriden baseret på BMW X5. Ikke kun tilbyder den et overdådigt pyntet interiør, kraftfuld ydeevne og masser af plads, men den kører også sparsommeligt. Da det er en plug-in hybrid, kan du stole på cirka 30 miles på elektricitet og mere end 400, når en gasforsynet motor starter. Glem ikke ækvivalenten på 50 mpg, når du skifter til kombineret tilstand og bruger el- og benzinmotorer. Vi vil kalde det en af ​​de bedste plug-in hybrid luksus SUV’er.

Chrysler Pacifica

top 10 hybridbiler

Familier kan også drage fordel af alle fordelene ved hybridbilisme. Chrysler Pacifica er et overbevisende valg, når du har brug for en rummelig dumper. En valgfri plug-in hybrid drivlinje gør det til en ønskelig løsning, når du er på et budget og ønsker at spare penge på brændstof. Derudover forbliver Pacifica en af ​​blot to minivans, der fås med firehjulstræk. Forvent at køre en varevogn med høj kilometertal uden meget besvær, da denne Chrysler får op til 82 mpg ækvivalent, når den anvender begge motorer for at fortsætte. Du får op til 30 mpg kombineret, når du udelukkende kører på almindelig gas. Det er stadig fantastisk for et køretøj af sådan en størrelse.

Ford Maverick

top 10 hybridbiler

Fremtiden er nu, så du kan nyde at køre selv en hybrid pickup. En ansvarsfraskrivelse: det er ikke den sidste, du får øje på blandt de 10 bedste hybridbiler. Ford genoplivede navneskiltet, der oprindeligt tilhørte et mindre end enestående køretøj fra 1970’erne og til en lille SUV fra 2000’erne. Nu er det en pickup, der tilbydes med hybriddrivsystemet. Denne kompakte lastbil er pionerer i segmentet sammen med Hyundai Santa Cruz og er bestemt til at ryste lastbilsamfundet. Mens Bronco Sport har delt sit chassis med den nye Ford Maverick, formår den at imponere os med sin annoncerede brændstoføkonomi på 37 mpg tilsammen. Alle muligheder anført på AutoBidMaster nu er drevet af 2.0L gasmotorer, så du bliver nødt til at vente, indtil hybriderne ankommer her.

Ford F-150

top ti hybridbiler

Som du har forventet, er der en anden lastbil. Den er i fuld størrelse, og denne rig er kendt for mange amerikanere. Ford F-150 har været den mest populære lastbil i USA i et par årtier, og hybridversionen forventes at løfte salget yderligere. 24-25 mpg kombineret for en pickup i fuld størrelse er det dobbelte af gennemsnittet for de ikke-hybride konkurrenter i klassen. Har du ikke drømt om en dygtig arbejdshest med et reduceret fodaftryk? Blue Oval har endelig gjort det muligt.

Sidste Ord

Denne liste over top 10 hybridbiler blev udarbejdet, så alle kan finde noget til deres smag. AutoBidMaster er den største online auktionsplatform i USA, og vi er en førende Copart-mægler. Din søgen efter en bil slutter her. Tilmeldeupload en kopi af dit offentligt udstedte id, fortsæt med sikkerhedsdepositumet og opgradere dit medlemskab at begynde at byde uden grænser! Vi kan besvare alle dine spørgsmål på +1 (503) 298-4300 (4:00 – 16:00 Pacific Standard Time, mandag til fredag). Godt bud!

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.