BIMMERPOST

VIP Track Day Sjov

Godt, BMW af San Rafael og Sunwise Auto Group gjorde det igen: de sponsorerede endnu en VIP-banedag på den verdensberømte Laguna Seca, og det var fantastisk!

Hvilket privilegium at være en del af et fællesskab, som denne forhandler plejer aktivt. Jeg kender ærligt talt ingen anden forhandlergruppe, der belønner sine loyale kunder/fans som denne. 🙏🤩

Masser af fremmødte ///Ⓜ️-modeller fra alle mulige generationer, masser af fantastiske nye mennesker, vi mødte, og masser af gummi aflejret på banen.

Også tak til de fantastiske folk hos Shift Sector og Weather Tech Laguna Seca for at sikre, at vi havde en sikker og sjov banedag. Jeg stråler stadig af, hvor sjovt det er at deltage i disse begivenheder!

Bemærkninger om min anden banedag (nogensinde) kontra den første:

 • Drej 1: fandt endelig den rigtige telefonpæl til mål for hurtigt at sprænge igennem den. Indtil videre har jeg talt 119 mph som min tophastighed gennem dette sving og op til toppen, men med mere sportid tror jeg, at jeg bedst kan det
 • Drej 2: stadig ikke sikker på, hvordan man rammer den rigtige linje, men jeg tror, ​​at en enkelt spids med et øje mod udgangen er det bedste
 • Drej 3: stadig for let at tage for bred og ende med at komme ind i sporgummi
 • Drej 4: dette er bemærkelsesværdigt nemt at tage fejl, men at få det rigtigt giver mulighed for at opretholde god hastighed mod sving 5
 • Drej 5: kræver dygtig sporbrydning for at ramme toppen til højre, hvilket jeg ikke næsten har mestret
 • Turn 6: stadig min favorit! Få den lige over rumblestriben, og den slynger dig lige op ad bakken
 • Drej 7: dette er mere et knæk end et sving, så mine øjne målretter simpelthen de overliggende stålliner som vartegn for at komme på bremserne og stille bilens højre side op mod rumblestrimlen. Hurtigste hastighed var 108 mph at gå op ad bakken
 • Drej 8: “proptrækkeren” kræver kurs mod det 2. træ for at få den rigtige linje
 • Turn 9: jep, jeg hader stadig turn 9. lol. Det er uoverskueligt og føles aldrig som om, jeg sætter den helt rigtige vej
 • Turn 10: Endnu en favorit! Selvom jeg stadig ikke har mestret det, er det som en anden slangebøssefølelse at få det rigtigt
 • Turn 11: denne ser mig slå ind for tidligt og forsømmer at indse, hvor langsom et sving det egentlig er. Mere øvelse er nødvendig…

Varm omgang
Min gamle GoPro Hero 3 optog noget ussel video og lyd, så jeg vil dele en god omgang fra min første tur til Laguna i december sidste år. Jeg klarede mig lidt bedre denne gang, men har stadig masser at lære.

Taknemmelighed
Endnu en kæmpe tak til BMW fra San Rafael! Jeg kan ikke synge deres ros nok. Andy GM, Artem og PJ (og Rommel) på genial-/salgssiden, og Tom in Service fortjener alle ros for deres ærlighed og ekspertise. Seriøst, hvor er det en glæde at gøre disse ting med en gruppe som dem.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.