I går frigav MINI sin nye Cooper SE Cabriolet, BMW Groups første helelektriske Cabriolet nogensinde. Der var BMW i8 Roadster, men det var en plug-in hybrid. MINI Cooper SE Cabriolet er en fuldt elektrisk drop-top designet til at tilbyde lydløs gokart-spænding, men med glæden ved al fresco-kørsel. Nå, det er i hvert fald tanken.

MINI Cooper SE Cabriolet blev afsløret i Ashville, North Carolina i går, under et af MINI Takes USA’s mange stop. Mens der var MINI fans og kunder havde chancen for at se den nye elektriske cabriolet personligt. Vil det få nogen i tankerne og få kunderne til at skifte til el? Tja, dens specifikationer er ikke anderledes end standard Cooper SE, så medmindre nogen virkelig kan lide cabriolet, sandsynligvis ikke.

Men hvis nogen leder efter en lille, urban cabriolet, er MINI Cooper SE Convertible en ret overbevisende lille pakke. Dens batteri er lille, så den har kun 143 miles rækkevidde, og dens 184 hestekræfter betyder, at det tager afslappet 7,7 sekunder at nå 60 mph. Så det er ikke ligefrem spændende på papiret. Hard-top Cooper SE er dog overraskende sjov at køre, så at droppe toppen burde kun gøre det sjovere.

mini elektrisk cabriolet 14 830x553mini elektrisk cabriolet 14 830x553

Naturligvis ser cabriolet det samme ud som standardbilen, bare uden tag. Det er dog en god ting, da Cooper SE er en smart, lille bil. Den har fede aerodynamiske hjul og lyse gule accenter, som fungerer godt med dets typisk yndige MINI-design. Som med alle MINI Cabriolet ser det også ret godt ud med toppen op, da det holder hart-toppens form ret godt.

Der er endnu ingen officiel pris, men du kan forvente, at den vil være et par tusinde dollars mere end standard Cooper SE’s startpris på $29.990. Det vil ikke kun gøre den til en af ​​de billigste elbiler på salg i Nordamerika, men også til den eneste cabriolet elbil.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.