Bilproducenten har brugt det digitale Safety Cloud-advarselssystem fra Haas Alert, der underretter chauffører om nærliggende udrykningskøretøjer og farer i realtid gennem beskeder på instrumentbrættets skærm. Stellantis debuterede teknologien, som den kalder Emergency Vehicle Alert System og kan køre på køretøjer fra 2018 og senere, ved CES i januar.

Trpko Blazevski, Stellantis’ leder af global digital innovation, sagde, at bilproducenten først prøvede at sende advarsler uden hørbart bip under testen. Den tilføjede bip for at fange en chaufførs opmærksomhed baseret på kundefeedback.

Haas Alert-teamet var på stedet under de tidlige testrunder og arbejdede med Stellantis, sagde Blazevski under opstartspræsentationen.

Tavares sagde, at Stellantis’ mål er at give startups plads til at arbejde – ikke for at kontrollere dem, fordybe dem eller kvæle deres kreativitet. Men bilproducenten vil være der, når dens fremstillings- og ingeniørekspertise er nødvendig.

“Vi holder os på afstand for at sikre, at vi ikke på nogen måde former eller former skader deres smidighed eller begrænser deres fremskridtshastighed,” sagde Tavares. “Vi er en enabler, og vi ønsker ikke at være i en kontroltilstand.

“Selvfølgelig sker der ting. Opstarten kan have brug for mere støtte, herunder økonomisk støtte, så kan der ske ting i forhold til aktiebesiddelser, men det er ikke det primære mål.”

Tavares sagde, at samarbejde med startups vil hjælpe dem med at vokse og samtidig gøre det muligt for Stellantis at omdanne sig til en “bilteknologivirksomhed.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.